Links - Erhvervsdykning

Diverse - Alt med interesse for dykkere
Klubber
- Danske Dykkerklubber
Rejser
- Links med nyttige informationer til næste dykkerrejse
Udstyr - Her kan du læse om det udstyr Dykkercentret forhandler

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - Æ - Ø - Å
E.A. Dykker service ApS er grundlagt i 1977 af Erik Andersson.
Firmaet er privatejet og har i over 25 år specialiceret sig i alle former for undersøisk konstruktionsarbejde.
E.A Dykkerservice er godkendt til undervands survey's af følgende Survey virksomheder: Lloyd's Register, Germanisher Lloyd, Bureau Veritas, ABS, DNV samt er firmaet godkendt til ultralydsmålinger af FORCE Technology.
EA Dykkerservice
EUC MIDT uddanner SCUBA erhvervsdykkere. Kurset er godkendt af Søfartsstyrelsen. Som SCUBA erhvervsdykker får man luft fra et luftapparat på ryggen og bruger helmaske med telefon.
Frømandskorpset - En Frømand er en special- uddannet, professionel soldat, som har gennemgået en uddannelse, der sætter ham i stand til at løse de krævende og mangesidede opgaver i Frømandskorp- set.
Kravene til en frømand er store - hvorfor der bl.a. lægges vægt på egenskaber, som selvtillid, selvdisciplin, snarrådighed, ansvarsfølelse, gode samarbejdsevner, vilje og modenhed samt gode færdigheder inden for dykning og patruljetjeneste.
Førstehjælp Danmark gå foran med det gode eksempel og leverer førstehjælpsundervisning af høj kvalitet blandt de bedste i branchen.
Med én genoplivningsdukke til rådighed pr. kursusdeltager og med en praktisk elevaktivitet på 70-80 % af undervisningstiden, garanteres en optimal udnyttelse af tiden på kurserne med hensyn til indlæring af førstehjælpsfærdigheder.
Helsingør Brandskole. Erhvervsdykkeruddannelse på 14 dage. Er du CMAS**, NASE Advanced Open Water Diver eller PADI Rescue Diver, kan du blive uddannet til erhvervsdykker på 14 dage. Yderligere information på telefon 49282767 eller via www.brandskole-helsingor.dk
Nordisk Dykker Entreprise er et ungt dynamisk, kvalitets orienteret erhvervsdykker firma.
Vi er et af de førende dykkerfirmaer i Norden, med base i København.
Vores store erfaring, kvalificeret medarbejder stab, og brede udvalg af teknisk udstyr, gør at vi kan løse de fleste typer af undervandsopgaver.
Safe Air Diving instruktørerne har en lang karriere bag sig, som erhvervsdykkere og har været med til mange forskellige projekter og jobs både inshore og offshore.
SOS Group består af en fast stab af freelance undervisere, som har erfaringer bl.a. fra militæret, redningstjenesten, , sundhedsvæsenet m.v.
Vores egne erfaringer, uddannelser og fritidsbeskæf-
tigelse er de grundlæggende elementer vi har med os. Derudover kommer en stor interesse for netop det at give førstehjælp.
SOS Group
SubTec Diving Service er et firma med over 20 års erhvervserfaring i alle former for undervands-/entreprenør arbejdsopgaver. Alt hvad vi kan tilbyde under vand kan vi tilbyde over vand. Vore dykkere er erfarne undervandsskærere, svejsere, coded svejsere, konstruktions -arbejdere, surveying og NDT.
Vort udstyr er af den bedste kvalitet på markedet, det bliver synet og vedligeholdt efter brug. Dette er vor garanti for at vor kunder for udført et kvalitetsarbejde
Søværnets Dykkerkursus tilbyder Danmarks bedste dykkeruddannelse samt efteruddannelsen for erhvervsdykkere. Kursusfaciliteterne finder sted i de nyrenoverede lokaler på Holmen i København, hvor man blandt andet råder over stort træningsbassin. Søværnets Specialskole dykkerkursus mærke
Diverse - Alt med interesse for dykkere
Klubber
- Danske Dykkerklubber
Rejser
- Links med nyttige informationer til næste dykkerrejse
Udstyr - Her kan du læse om det udstyr Dykkercentret forhandler

Køb dit udstyr direkte på edyk.dk
Udstyrsguider - Vejledning i valg og vedligehold af udstyr

Læs om alt det spændende udstyr du finder i Dykkercentret - Udstyrsbeskrivelser