Links - Rejser

Mangler vi et link så giv besked.

Diverse - Alt med interesse for dykkere
Erhverv - Diverse link om erhvervsdykning

Klubber
- Danske Dykkerklubber
Uddannelse
- Uddannelsessteder og organisationer
Udstyr - Her kan du læse om det udstyr Dykkercentret forhandler

 

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - Æ - Ø - Å

Abwonderdive på Filippinerne ejes af danskerne Alice og Bjørn. Alice og Bjørn har arbejdet 6½ år på maldiverne inden de efter 1 års rejsen besluttede sig for at købe dykkercentret Mabuhay Dive Resort på øen Mindoro tæt ved Puerto Galera. Kig forbi Alice og Bjørn næste gang du er på Filippinerne.

Albatros er antageligt det rejsebureau i Danmark som har flest rejse-informationer på internettet og du har således muligheden for at rekvirere disse - når det passer dig bedst!
Amazing Dive Club - Er en gruppe på 6 dykkere, der sejler rundt i Papua Ny Guinea og Mikronesien. Kaptajnen har af samme årsag en Webside til familie venner og interesserede dykkere. Vi skiftes til at skrive om alle vores oplevelser både under som over vand. I morgen starter dykningen for alvor i Chuuk Lagoon, på alle de verdenskendte vrag fra anden verdenskrig
Arctic Dive Travel er et rejsebureau, der har specialiseret sig i dykning i Grønland. Bag bureauet står Morten Beier, som har dykket flittigt i både ind- og udland siden sin første certificering som CMAS ** i 1992.
Atlantis Rejser er et rejsebureau med speciale i dykkerrejser. De er selv dykkere og har mange års erfaring fra rejsebranchen. Ethvert rejsebureau kan arrangere en billig charterrejse, men kun få rejsebureauer har den ekspertise, der skal til for at arrangere en vellykket dykkerrejse. Vælger du Atlantis Rejser, er du sikker på, at du rejser med eksperterne på området.

Black Sea Diving Center tilbyder spændende dykning i den Bulgarske del af Sortehavet. Her kan du læse om spændende vrag og anden form for dykning i et nyt spændende område, hvor ikke mange danskere tidligere har dykket.
Blue Horizons Expedition & Diving Club henvender sig til rejselystne dykkere, der ikke er vokset fra drømme og eventyrlyst, men som også har karriere og familie at tage hensyn til, og som vil rejse med en vis komfort. Blue Horizons har derfor sat sig for at opdyrke og tilbyde unikke dykkerdestinationer udenfor masseturismens rækkevidde, og som ikke kan købes andre steder. bh_logo_.jpg (7291 byte)
Blue Planet live-a-board er grundlagt af dykkere for dykkere. Blue Planet vil levere skræddersyede cruises efter dine ønsker. De nordlige og sydlige destinationer kan mikses for udvalgt dykning, som for eksempel vrag, fotografering, rev eller dyreliv.
Bonaire - Den bedste hjemmeside med alle informationer om øen Bonaire, der ligger i det "hollandske karibien".
Se den flotte dykkerbrochure her.
Bonaire, Perfectly Pure
C&C Travel - Det er vigtigt, at man forstår filosofien bag C&C Travel. Vil man helst have, at det hele bare skal være perfekt arrangeret, at alle hoteller er store og har alle faciliteter, så er det ikke sikkert, at man skal rejse med os. C&C Travel arrangerer rejser for dem, som synes, at det at rejse er at leve...
Cenote Diving Center - Mayan Riviera skjuler nogen af verdens bedst gemte hemmeligheder. Få kender den største hemmelighed af alle. Her er den, her er flere forskellige typer dykning end nogen andre steder i verden. Hvordan kan det være muligt? Tag et kig på denne spændende hjemmeside og se hvordan de tilbringer deres dag. Cenote Dive Center - Tulum Mexico
Culture Adventure så dagens lys i 2001 og er ejet af Kasper Foged Larsen med baggrund og passion i tilrettelæggelse af kulturrejser med et aktivt indhold. Ideen har fra starten været at bringe den rejsende tættere på oplevelserne, gerne med en skæv vinkel på tingene, og at yde en optimal personlig service.
DivingObession.com, er en amerikansk hjemmeside med 7118 links til dykkedestinationer. Her kan dykkere give karakter og kommentarer om dyksteder, sende fotos ind fra deres dyk. DivingObsession.com
Dreamwrecks - Om bord deres katamaran, Blue Manta, søger og udforsker dykkerparret Dominique Serafini og Catherine Salisbury kendte skibsvrag. Gennem deres malerier, billeder og historier fanger de den mystiske skønhed disse vrag er omgivet af.
Flex Flight giver dig mulighed for at dykke lige nøjagtigt der hvor det passer dig. Managing Director Christian Honoré dykker selv og har blandt andet sejlet jorden rundt og dykket mange fantastiske steder. Tag en snak med Christian om en tur til for eksempel Scapa Flow 
Føniks ApS kan med ”Føniks Miljø” tilbyde et rigtigt godt dykkerskib, som med sin sødygtighed, indretning og udstyr, kan danne rammerne for nogle gode og spændende dykker ture.
Vi er indstillet på at lægge skib til alle former for dyk, så hvad enten det drejer sig om kortere eller længere togter, hører vi meget gerne fra Jer.
Galapagos - Hvis Darwin stadig levede ville han checke denne hjemmeside for at finde det sidste nye om hans elskede Galapagos øer. Denne flotte hjemmeside sætter fokus på bevaring, uddannelse samt forskning og inkluderer nyheder samt flotte billeder fra området. 

Go Red Sea er stedet du finder alle informationer om Røde Havet. Er du ved at planlægge en tur, eller nyder du bare gode dykkerbilleder og informationer, så tag et kig her.

Travel information and online reservations for the Red Sea.

Guide2hotel uanset hvor i verden du skal hen, kan du finde hotelinformationer her. Ny side der løbende opdateres.

Guide2hotel

Ice Travel et"ADVENTURE" rejsebureau, der tilbyder mange spændende muligheder for en aktiv ferie til deres destinationer. Alle deres hoveddestinationer er velegnet til en aktiv ferie med en storslået natur, store vilde områder, barsk natur og rent luft.

Irishwrecksonline - Indholdet på denne side er specielt designet, som guide for rekreative dykkere og er fuldkommen gratis. Informationerne er så nøjagtige som muligt, men må ikke betragtes som en invitation til at dykke på ethvert vrag.

Eire Dept. of Marine

La Santa Diving Center er beliggende i Club La santa sportskomplekset på Lanzarote.
Lige uden for døren finder du et stort og meget lækkert bassin område, hvor træning og opfriskning foregår.
Udstyret i centret er nyt og rigtig godt vedligeholdt.
Det perfekte feriested for den aktive familie.
Lonely Planet er stedet du finder spændende informationer om rejsemål over hele jorden. Nu er der en serie af bøger specielt om dykning og snorklig på ikke mindre end 39 forskellige destinationer rundt i hele verden. Vil du vide mere om dit næste feriested eller mangler du inspiration til hvor din næste rejse skal gå hen er det her stedet du kan finde bøgerne med alle ideerne og de gode råd.

Maldiverne Hvis du søger information om dykning og dykkersteder på Maldiverne, så er det her stedet.

Maldiverne

Malta bliver mere og mere populær som rejsemål for danskere. Den lille perle af en middelhavsø byder på mange spændende aktiviteter ikke mindst dykning.
Check www.visitmalta.com/en/diving for dykkerinformationer
Maltaqua er ubetinget et af Maltas bedste dykkercentre. Etableret 1970 af Agnes og Mike Upton.
Maltaqua tilbyder alt inden for dykning lige fra undervisning over dykkerture til ferielejligheder. Skal du til Malta og vil være sikker på en god dykkerferie, så kontakt Maltaqua.
OANDA er stedet du hurtigt og nemt omregner alle former for valuta, uanset hvad du vil beregne fra og til. Check prisen helt nøjagtigt med denne simple omregningsside.

Rejsedoktor.dk indsamler hele tiden nyheder om sygdomsudbrud og andet af interesse for rejsende fra og om hele verden. Du kan også tilmelde dig Rejsedoktors e-mail nyhedsservice Hovedsiden
Saudi Arabien
Planlægger du en rejse til Saudi Arabien eller vil du vide mere om scuba diving i den persiske golf er dette stedet du finder alle informationerne. 75MB information.

Scubatales.dk - Vi har lavet denne side fordi vi gerne vil dele vores oplevelser, billeder, erfaringer og gode råd med jer. Vi håber at i vil nyde vores billeder som indtil videre er det vi kan byde på. I menuen til venstre kan i se de forskellige steder vi har oplevet og vi kan varmt anbefale alle destinationerne...

 

Shore Diving er en hel ny side med beskrivelser af stranddyk over hele verden. Siden bliver løbende opdateret med nye dykkersteder fra eksotiske rejsemål.

Spændende stranddyk i hele verden

Signe Vest er navnet på en 51brt kutter fra i Nuuk Grønland. Bente og Jens, der ejer Signe Vest, er begge dykkere, så du kan aftale dykning med dem. Eller tag på en livsoplevelse i de grønlandske farvande som passager på Signe Vest.
TURUT er ikke et stort kommercielt dykkerfirma, men et par glade mennesker med en stor interesse for dykning og livet i havet. Vi arrangerer en-uges dykketure til Hitra flere gange om året. Hitra tilbyder fantastisk naturdykning, spændende strømdyk, vrag og uv-fangst.
Udenrigsministeriets rejsevejledninger for at hjælpe danske turister med at undgå lande og områder med særlig risiko på grund af krig, risiko for terrorisme, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, kriminalitet og lignende.

Udenrigsministeriet

Udlandsvaccinationen  - På dette web-sted kan du få forslag til vaccinationer og malariaforebyggelse ved rejse til forskellige lande.
Siden begyndelsen af 1960'erne har en gruppe af Statens Serum Instituts læger rådgivet og vaccineret udlandsrejsende. Konsultationerne finder sted efter normal arbejdstid i den private gruppepraksis Udlandsvaccinationen I/S.
Udlandsvaccinationen
Ung Rejse Guide 2005-06 indeholder tips til forbered-
elser hjemmefra, råd om rejseliv, risiko-vurderinger og oplysninger om at holde kontakten til baglandet, hvis du skulle få brug for det.
Med denne guide, lidt sund fornuft og et par andre ting i bagagen er du godt på vej til en god ferie.
Vagabond er Danmarks store rejsemagasin. Skulle du være i tvivl om, hvor rejsen skal gå hen næste gang, så check Vagabonds hjemmeside. I Vagabond kan du læse alt om at rejse og hvad du skal være opmærksom på. Lad Vagabond inspirere dig til din næste ferie.
World Travel Guide er stedet med alle de informationer du har behov til din næste rejse. Klima, befolkning, religion, seværdigheder, byer, hovedstad ja kort sagt alt hvad du kan komme i tanke om at spørge om kan du få svar på her. Der ud over kan du checke flyafgange og ankomster her fra også.

Yap - Kendt som de mystiske øer med stenpengene, er Yap en vidunderlig mix af fortid, nutid og fremtid, hvor en tidlig kultur eksisterer side om side med den 21. århundrede. Yap er beliggende i Mikronesien - Western Caroline Islands og blev åbnet for turisme i 1989.
For nylig er Yap blevet kendt og anerkendt som en verdensklasse dykke destination, hvor de graciøse Manta rokker viser sig dagligt.
Diverse - Alt med interesse for dykkere
Klubber
- Danske Dykkerklubber
Uddannelse
- Et lille udsnit af de over 49 uddannelsesorganisationer på verdensplan
Udstyr - Her kan du læse om det udstyr Dykkercentret forhandler

Dykinfo - Beskrivelse af dykkersteder i Danmark og udlandet
Læs om alt det spændende udstyr du finder i Dykkercentret - Udstyrsbeskrivelser

Udstyrsguider - Vejledning i valg og vedligehold af udstyr