Links - Klubber

Mangler vi et link så giv besked.

Diverse - Alt med interesse for dykkere
Erhverv - Diverse link om erhvervsdykning

Rejser
- Links med nyttige informationer til næste dykkerrejse
Uddannelse
- Uddannelsessteder og organisationer
Udstyr - Her kan du læse om det udstyr Dykkercentret forhandler

 

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - Æ - Ø - Å
AIR365 - Foreningens formål er at fremme undervandssporten og sikkerheden under dens udøvelse. Foreningen skal støtte UV-aktivitet af historisk og videnskabelig interesse Logo
Aquarius
Der er også et liv under overfladen ...
Københavns ældste og hyggeligste sportsdykkerklub tilbyder et HAV af muligheder og aktiviteter.
Vi uddanner CMAS** og CMAS*** under Dansk Sportsdykker Forbund.
Klik ind på vores hjemmeside og kig dig omkring - eller endnu bedre kom: forbi vores klublokaler og hør om mulighederne - du er altid velkommen :-)

Atlantic er en åben dykkerklub, hvor alle dykkere med gyldigt dykkercertifikat kan blive medlem - uanset hvilken organisation man er uddannet under. 
Vi uddanner CMAS-flaskedykkere, snorkeldykkere og desuden har vi uv-rugby og motionssvømning

Døvania Københavns Døves Idrætsforening blev stiftet den 9. juni 1904, dengang hed det "Døvstumania".
I 1956 valgte klubben at ændre navnet til Døvania, da ordet "døvstum" officielt blev afskaffet fra det danske sprogbrug.
Gennem tiderne er klubben vokset og kan nu tilbyde aktiviteter i 14 forskellige idrætsgrene blandt andet dykning. Døvania er således Danmarks største og ældste idrætsklub for døve.

Gladsaxe Sportsdykkerklub er en familievenlig klub, der sidste år kunne fejre sit 25 års jubilæum. Klubben sætter sikkerheden i højsædet og følger i øvrigt Dansk Sportsdykker Forbunds sikkerhedsregler.
Klubben er veludrustet med grej, blandt andet to både, kompressorer, elevudstyr m.m.
Medlemmerne arrangere ture både til indland og udland.

Korsør Frømandsklub er en af de 159 klubber, som er tilknyttet Dansk Sportsdykker Forbund og har, som navnet siger, hjemme i Korsør og ligger blot et stenkast fra vandet. Klubben blev stiftet d. 1. februar 1965 og er i dag en af landets ældste dykkerklubber.
I klubhuset, som ejes af klubben, findes faciliteter som: Opholdsrum, køkken, omklædningsrum, toiletter, bade/skyllerum, kompressorrum samt bådeskur.

Korsør Frømandsklub

Københavns Dykker Club (KDC) er en af Danmarks ældste sportsdykker klubber og tilbyder sine medlemmer en CMAS sportsdykkeruddannelse, der kvalificerer til det internationalt anerkendte CMAS** certifikat.
Alle der har et CMAS, NASE, BSAC, eller PADI certifikat kan optages i klubben efter beståelse af ophentningsøvelse, deltagelse i førstehjælpskursus, og fremvisning af en lægeerklæring der er mindre end 5 år gammel. 
Københavns Sportsdykkerklub - Klubben blev stiftet af lærere og elever på Københavns Teknikum den 23.september 1976. Siden 1990 har vi haft vores egne lokaler på Lærkevej 15 D, 2400 København NV. Der er gennem årene kommet og gået en masse mennesker, de fleste uden tilknytning til Teknikum, men der er stadig enkelte af de "oprindelige" medlemmer tilbage.
Alle der vil overholde klubbens vedtægter kan blive medlem.

Løkken Sportsdykkerklub - Den glade dykkerklub i Nord. Sikker, Sjov, og Spændende dykning, alle typer dykkere / certifikater er velkommen. Vi uddanner CMAS* CMAS** og CMAS*** under Dansk Sportsdykker Forbund.
Klik ind på vores hjemmeside og se dig omkring - Har du spørgsmål, eller har du lyst at komme med ud og dykke, så kontakt os endelig - du er altid velkommen.
Moby Dick
Sportsdykkerklubben Moby Dick - Nyborg. Åben for alle certificerede sportsdykkere. Stranddykning, vragdykning, nitrox-dykning samt juniorafdeling.

Nautica

Narhvalen er blandt landets største dykkerklubber.
Narhvalen er en åben klub. Det vil sige, at vi ikke begrænser os til dykkere med certifikater udstedt af en enkelt organisation, men er åben for dykkere med alle godkendte certifikattyper.
Piraya

Piraya

Polyfemos blev stiftet den 13 januar 1972 og er hjemmehørende i Københavns kommune. Klubben hører under Dansk Sportsdykkerforbund, og herigennem det internationale forbund CMAS (Confederation Mondial Activites Subaquatiques) dette betyder at den sportsdykkeruddannelse vi tilbyder, og de certifikater vi efterfølgende udsteder, er internationalt anerkendte
Roskilde Fjord Gruppen, foretager marin arkæologi i Roskilde Fjord. Gruppen koncentrerer sig om stenalderfund i samarbejde med Egnsmuseet Færgegården i Frederikssund. Marin arkæologi, som der er unikke muligheder for her i landet, giver mange en ny oplevelse under vand, når alle dyk begynder at ligne hinanden - eller før :-)

Marin arkæolog

Søhesten - Hillerød blev stiftet den 28. oktober 1977. Vi er en dykkerklub med ca. 80 medlemmer, og holder til i Hillerød. Her har vi et godt klubhus med alle nødvendige faciliteter. Med sin placering i Hillerød ligger klubben centralt placeret i Nordsjælland. Vi har egne både til vores dykkerture, men arrangerer også ture med kutter til åbenhavsdykning og udenlandsture.

Søhesten

Vedbæk Sportsdykkerklub er et produkt efter en fusion mellem Søllerød Sportsdykkerklub og Trørød Sportsdykkerklub begge tilhørende i Vedbæk.
Klubben har et UV-rugby hold som træner hver onsdag.
Vi dykker hele året med størst aktivitet i sommer halvåret, hvor der arrangeres 2 ture hver weekend og 1 tur hver anden torsdag.

Diverse - Alt med interesse for dykkere
Rejser
- Links med nyttige informationer til næste dykkerrejse
Uddannelse
- Et lille udsnit af de over 49 uddannelsesorganisationer på verdensplan
Udstyr - Her kan du læse om det udstyr Dykkercentret forhandler

Dykinfo - Beskrivelse af dykkersteder i Danmark og udlandet
Læs om alt det spændende udstyr du finder i Dykkercentret - Udstyrsbeskrivelser

Udstyrsguider - Vejledning i valg og vedligehold af udstyr