Uwatec Smart tec

Uwatec – Smart Tec

Smart, moderne og krævende
Smart Tec
Med inførelsen af Smart TEC’en som personlig dykkecomputer, har UWATEC igen overgået sig selv. Smart TEC er en fuldintegreret, slangeløs dykkecomputer, som muliggør individuel programmering af op til tre Nitrox blandinger fra 3 flaskesæt. UWATEC udnytter fordelene af deres førende teknologi, som for eksempel en 32-bit processor (mod maksimalt 8-bit i andre fabrikater), der er i stand til at vise dykkeprofiler i realtime. Smart dykkecomputer har en forhøjet hukommelseskapacitet på 1 million Bits – det er 10 gange mere end ethvert andet produkt hos vores konkurrenter. Op til 100 timers dykkeprofil bliver vist med en aflæsningsrate på fire sekunder – under dykket udføres beregninger hvert ½ sekund.

3-mix lagring og slangeløs gas-integration
TransmitterSmart TEC’en giver dig mulighed for at programmere op til tre nitroxblandinger før dit dyk. Smart TEC beregner dekompressionsstatus og forudser, hvornår du bør veksle til et andet gasmix. Det vil sige at Smart TEC muliggør den optimale udnyttelse af de medførte gasser under vandet. Gennem den slangeløse overførelse af flaskeinformationerne via radiostyring leverer Smart TEC’en data – fra gaskapaciteten fra op til tre trykflasker ved at trykke på en enkelt knap. Du kan overvåge ethvert gasmix individuelt ved hjælp af aktiveringsknappen. Computeren og senderne kommunikerer hele tiden og sandsynligheden for forstyrrelser fra andre computere er praktisk lig nul, selv om dykkerstedet skulle være oversået med Smart TEC dykkere.
Smart TEC er i stand til at udføre flere beregninger om dekompressionstatus samtidigt. Planlagte omstillinger til andre gasmix bliver godskrevet. Ved forsømte omstillinger bliver der reageret med det samme med nye beregninger. Veksler du for sent, bliver der også taget hensyn til dette. Hvis du dykker dybere end den tilladte MOD, følger en gas-tilgodeskrivelse på grund af den forsømte veksel eller også en PP02 advarsel, hvis gasvekslen allerede skulle være udført.

Tilbageblivende dykketid og mere…Smart Trak
Infra red receiverI tillæg bliver den resterende dykketid (RBT) til stadighed kalkuleret, sådan at en opstigning til overfladen med det sidst anvendte flaskeindhold hele tiden er mulig (det vil sige, at beregninger i baggrunden kun baserer på det netop anvendte gasmix). Ved Smart TEC indeholder RBT luftforbruget under den samlede opstigning og alle dekompressionsforpligtelserne.
Hvis din Smart TEC på 40 meters dybde viser en RBT på fem minutter, betyder det, at du kan opholde dig yderligere fem minutter på denne dybde og derefter bør påbegynde opstigningen og nå overfladen med det forprogrammerede reservetryk, efter at have udført samtlige dekompressionsstop på vejen. RBT bliver vist som hurtig reference under hele dykket. Du har muligheden for at programmere reservetrykket til mellem 20 og 70 bar ved udregningen af RBT. Dette sker via Smart TRAK eller Travel TRAK programmering.
Traveltrak Informationerne af flasketrykket er vist temperaturkompenseret. Til udregningen af RBT er dette af afgørende betydning, for uden kompensationen ville computereren på grund af temperaturbetingede tryksvingninger i flasken ikke være i stand til at udregne den eksakte RBT.
Du finder yderligere information om dykkercomputere og deres måde at beregne under hensynstagen til mikrobobler under Smart Com.
Alle instrumenter i Uwatecs produktlinie viser akkurate og præcise informationer. De højopløselige displays er robuste og lette at aflæse. Alle dykkere, som bruger UWATECS produkter dykker med præcision og tillid.

Aladin Smart Tec leveres komplet med sender for overførsel af trykinformation fra din flaske. Kompas, der kan monteres på computerens armrem eller dit ur. Infrarød PC-interface og programmer er selvfølgelig også inkluderet i prisen. Logprogrammet er på dansk. Det hele leveres i transportkasse.
Komplet 8995,- inkl. 25% moms og 3 års garanti.
Ekstra sender (du kan bruge op til 3 sendere samtidig på Aladin Smart Tec) 2995,-.
På lager i DYKKERCENTRET. Kan bestilles direkte på edyk.

Flere udstyrsbeskrivelser
Generel information om Dykkercentret – Her finder du os

Bliv gratis medlem af Dykkercentrets kundeklub og modtag gode tilbud

Informationer udsendt til instruktører og professionelle inden for dykning