Våddragt Waterproof Sirius Shortie

Waterproof Sirius Shortie

Våddragt Waterproof Sirius ShortySirius Shortie dragten leverer ultimativ komfort, ydeevne og kvalitet. “Komfort lynlåsen” foran på halsen mindsker stress på overfladen, hvor det er ubehageligt med noget tætsluttende ved struben. Den justerbare velcro lukning i halsen giver mulighed for nem justering for at give maksimal komfort. Det kønsspecifikke design og den anatomiske form giver maksimal komfort såvel som støtte.
Sirius er fremstillet i super fleksibel 3 mm. neopren (sammenligner du med andre dragter vil du tro det er 5 mm.). Indvendigt er dragten foret med plush for bedre kuldeisolering og maximum komfort.
Det er ikke uden grund denne dragt bedømmes som verdens bedste shortie dragt.
Med ikke mindre end 19 forskellige størrelser kan du med sikkerhed finde en dragt, der sidder perfekt. 10 herrestørrelser og 9 damestørrelser.
Hovedtræk:
3 mm. neopren med nylon udvendigt og plush indvendigt. Komfortlynlås ved struben. Justerbar velcro til let indstillelig halstætning for at maksimere komforten. Kønsspecifikt design, som giver en perfekt pasform og støtte. Vandstop ved arme og ben minimerer vandgennemstrømning i dragten, så du bedre kan holde varmen.
Skridsikker forstærkning af Polyurethan på sædedelen.
Kig ind i Dykkercentret eller bestil dine nye dragt direkte på edyk.dk. Herremodel. Damemodel.

Køb dit udstyr på edyk.dk
Se de sidste nyheder på dykcen.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo

Bliv gratis medlem af Dykkercentrets kundeklub