Dykkermaske Seemann Ghost

Seemann Ghost og Angel dykkermaske

Verdens bedste dykkermaske når du vil have udsyn
Seemann Angel dykkermaskeSeemann Ghost og Angel (se foto) maskerne er beregnet til mindre ansigter end Devil masken, der er blevet en kæmpe succes hos alle dykkere, der vil have verdens bedste udsyn. Maskens helt unikke design sikrer en ekstrem lav volumen og et ubegrænset udsyn. Når du kigger op, kan du ikke se rammen på masken. Prøv at tage din egen maske på og kig op, så vil du opdage, hvor stor “kasketskygge” den giver. Kig der efter ned for at se hvor meget af brystet du kan se. Uanset hvilken masken du har, vil du kunne se mere med Ghost og Angel masken.
Ghost og Angel maskerne er fremstillet i en meget smidig og blød silikone, der sikrer perfekt pasform til de fleste. Det hærdede enkeltglas sikrer det ekstreme udsyn. Ud over sort leveres Ghost i hel hvis silikone. Angel masken leveres kun i hvid silikone har et lille blåt tryk med blomster øverst på masken.
Det unikke stropsystem gør det nemt at justere nakkeremmen med en enkelt hånd. En almindelig maskestrop samt maskeboks er inkluderet, når du køber en Devil maske.
Masken er perfekt til dykning og snorkling. Den ekstremt lave volumen gør masken virkelig nem at tømme og perfekt til dybere snorkling og fridykning, da der er meget lidt volumen, som skal trykudlignes..
Kig ind og prøv den i Dykkercentret eller køb den direkte på edyk.dk. Ghost. Angel.

Sidste nyt på dykcen.dk
Gode dykkersteder i Danmark

Pressemeddelelser udsendt af Dykkercentret

Bestil dit udstyr direkte fra Dykkercentret på edyk.dk – samme god service og garanti