Dykkermaske Seemann Devil

Seemann Devil dykkermaske

Verdens bedste dykkermaske når du vil have udsyn
Dykkermaske Seemann Devil med ekstremt udsynSeemann Devil masken er helt sikkert den dykkermaske i verden, der giver det største udsyn. Maskens helt unikke design sikrer en ekstrem lav volumen og et ubegrænset udsyn. Når du kigger op, kan du ikke se rammen på masken. Prøv at tage din egen maske på og kig op, så vil du opdage, hvor stor “kasketskygge” den giver. Kig der efter ned for at se hvor meget af brystet du kan se. Uanset hvilken masken du har, vil du kunne se mere med Devil masken.
Devil masken er fremstillet i en meget smidig og blød silikone, der sikrer perfekt pasform til de fleste. Det hærdede enkeltglas sikrer det ekstreme udsyn.
Det unikke stropsystem gør det nemt at justere nakkeremmen med en enkelt hånd. En almindelig maskestrop samt maskeboks er inkluderet, når du køber en Devil maske.
Masken er perfekt til dykning og snorkling. Den ekstremt lave volumen gør masken virkelig nem at tømme og perfekt til dybere snorkling og fridykning, da der er meget lidt volumen, som skal trykudlignes..
Kig ind og prøv den i Dykkercentret eller køb den direkte på edyk.dk

Sidste nyt på dykcen.dk
Gode dykkersteder i Danmark

Pressemeddelelser udsendt af Dykkercentret

Bestil dit udstyr direkte fra Dykkercentret på edyk.dk – samme god service og garanti