Dykkerdragt Waterproof W1

Waterproof W1

Dykkerdragt Waterproof W-1 w1_icevest_on_man.jpg (243284 byte)Waterproof fejrer 25 år med den nye Black Diamond serie.
Den første Black Diamond er W-1 dragten, der har vundet Red Dot Design prisen.
W-1 dragten er en højteknologisk dragt med, som kan forvente fra Waterproof’s prisbelønnede designere. Anatomisk formet lynlås i front med “Surface Release Retention Tab” (strop til at holde dragten væk fra hals/strube området) sikrer, at du altid har den bedste komfort, ikke kun under dykning, men også i overfladen. Velcro lukket er af en hel ny typre, der ikke “klæber” sig fast til dragtmaterialet og hiver tråde ud af dragten.
Det patenterede Core Insulation Protection System inkluderer komplet beskyttelse af rygrad og læn. Den indvendige vandstop i nakken hindrer vandet i at trænge ned ad ryggen.
W-1 Isvesten er til dykning, hvor vandet er for koldt til en heldragt med løs hætte. Isvesten er 5 mm. og har manchet rundt ansigtet for at minimere vandindtrængen, så du kan holde varmen selv i koldt vand. W-1 heldragt i 7 mm med Isvest i 5 mm. er perfekt til dykning i vores nordiske farvande. Til dykning hele året i mere tempererede farvande anbefales 5 mm. heldragt med Isvest.
W-1 er fremstillet i 3 dimensional pasform, som alle andre Waterproof dragter. W-1 leveres i 5 og 7 mm. Ikke mindre end 28 forskellige størrelser sikrer, at der er en standard dragt til de fleste. Skulle du ikke passe en standard dragt, kan Waterproof selvfølgelig modificere dragten for dig.
Kig ind og se Waterproof W-1 dragten DYKCEN.DK eller bestil din dragt direkte på Edyk.dk.

Våddragt Waterproof W-1 “Surface Release Retention Tab” (strop til at holde dragten væk fra hals/strube området) sikrer, at du altid har den bedste komfort, ikke kun under dykning, men også i overfladen. Waterproof Core Insulation Protection System Det patenterede Core Insulation Protection System inkluderer komplet beskyttelse af rygrad og læn. Den indvendige vandstop i nakken hindrer vandet i at trænge ned ad ryggen. Waterproof kompas Det lille kompas på højre arm sikrer, at du altid ved i hvilken retning du bevæger dig. Kompasset kan let afmonteres. Waterproof instrument strop På venstre arm finder du en strop, der er med til at sikre dine håndledsinstrumenter ikke glider ned, når dybden og der med trykket bliver større. Waterproof lynlås åbner Selv med kolde fingrer eller store tykke handsker vil du nemt selv kunne lukke og åbne din lynlås. Waterproof manchet med lynlås For at lette på- og aftagning, er der lynlås ved anklen. Når du dykker i koldt vand bøjes manchetten rundt, så glideskinnet kommer til at lukke af for vandet. Waterproof 3 dimensional pasform W-1 er fremstillet i 3 dimensional pasform, som alle andre Waterproof dragter. Waterproof antislip på skulderen Antislip materialet på skulderen sikrer, at din strop på vesten eller andet udstyr ikke glider ned.
Waterproof antislip på bagdelen Antislip bag på dragten sikrer dig mod at glide på en glat overflade, som for eksempel en ponton på en gummibåd. Samtidig er materialet med til at forstærke dragten på et udsat slitage område.

Kig ind og se Waterproof W-1 dragten DYKCEN.DK eller bestil din dragt direkte på Edyk.dk.

Se alle udstyrsbeskrivelserne
Køb dit udstyr direkte på edyk.dk

Bliv GRATIS medlem af DYKKERCENTRETs kundeklub

Med korrekt service holder dit udstyr længere og du dykker mere sikkert