Spitzbergen

Scubapro Spitzbergen

SpitzbergenScubapros neopren tørdragt opfylder selv de mest ekstreme krav, du kan stille til en robust og holdbar dragt. At neopren ubetinget er det mest holdbare og stærkeste materiale en dragt kan fremstilles i er ubestrideligt. Holdbarheden er selvfølgelig afhængig af neoprenets tykkelse. En 2 mm. neopren vil nedbrydes langsommere end gummimembranen i selv den kraftigste trilaminat dragt. Den tynde gummimembran imellem de to lag tekstil (typisk nylon eller polyester) på trilaminat dragterne er afgørende for, hvor længe dragten er vandtæt. Gummi nedbrydes uanset om du dykker med dragten eller ej. Et tyndt lag gummi vil hurtigere nedbrydes og revne end et tykkere lag. Spitzbergen er fremstillet af en 4 mm. HI density compressed neopren, der vil sikre dig rigtig mange års tør fornøjelse under overfladen. Et andet meget brugt salgsargument har været robustheden af “slidlaget” på trilaminat dragten. Det yderste lag på en dragt er selvfølgelig den vigtigste del af udstyret for at sikre mod huller, rifter og revner. Ydermaterialet på Spitzbergen er af specielvævet small diamond nylon, der er ekstremt slidstærkt. Fuld på højde med de bedste og stærkeste overfladetekstiler på en trilaminat dragt. Med Spitzbergen får du ubetinget en af markedets stærkeste og mest slidstærke tørdragter.
Et nærmere kig på dragtens detaljer afslører et typisk Scubapro kvalitetsprodukt. Her er tænkt på alle detaljer for at sikre dig en helt igennem uovertruffen dragt. Seler, lomme på højre lår, automatisk lavprofil udventil, indventil der ikke giver et ømt brystben, solide knæbeskyttere, neopren forede støvler, løs neopren hætte, dobbelte manchetter ved håndled og hals (latex og neopren) og selvfølgelig en taske, der kan åbnes helt så du kan stå på den og klæde om. Mange af detaljerne er kendt fra andre dragter, men indventilen der aktiveres ved et tryk fra siden og ikke som normalt for fra og ind i brystet. Det sikrer, at du aldrig får et ømt brystben og andet udstyr kommer ikke til ved et uheld at lukke luft i dragten. Heller ikke om sommeren, hvor du typisk ikke har et tykt isolerende og trykabsorberende isolerende lag på overkroppen. De dobbelte manchetter er unikke. Den inderste latex manchet sikrer 100% vandtæthed og nem tilpasning til alle. Den yderste neopren manchet sikrer mod kuldetab ved både håndled og hals. Fordelen ved latex manchetterne er en meget nem tilpasning til netop dit håndled eller hals. Ulempen er det store varmetab et tynd latex lag vil give, når du dykker i koldt vand. Netop varmetabet har Scubapro sikret dig mod ved hjælp af de yderste neopren manchetter, der forhindrer det kolde vand i at tappe dig for varme. Den løse hætte giver en uovertruffen komfort i overfladen samtidig med at den lukker helt tæt, når den er på. Hætten sikrer en vandtæt lukning ved at blive monteret imellem de 2 manchetter i halsen. Det ekstra lag neopren ved halsen sikrer, at du ikke afkøles fordi det kolde vand kommer i kontakt med dine blodårer.
Med en pris på kun 6445,- inkl. 25% moms er du sikret markedets bedste dragt i et prisleje ingen andre kan konkurrere med. Inkluderet i prisen er 3 års garanti, lavtryksinflator slange, ventiler seler, hætte, taske, brugsanvisning og lynlås vedligeholdelsesmiddel.
Lagervare i Dykkercentret. Du kan bestille Spitzbergen via Edyk.dk.