Snorkeludstyr til en god dag ved stranden

En god dag ved stranden

Der er dejligt ved stranden hele året. Selv om det er rart at ligge og slikke sol om sommeren, er der også meget andet at give sig til ved stranden. En af de mest oplagte ting er snorkling. Vi har i Danmark masser at se på under overfladen. Snorkling er en ideel forlystelse for både børn og voksne. Vi har lavet en guide til nogle af de ting du kan få brug for når du tager på stranden.
Bemærk – Alle nedenstående priser er 2010 priser. Husk udvalget i forretningen er større end i vores netbutik www.edyk.dk 

Et udvalg af børnemasker finder du her
Kid-maske.jpg (166594 byte)
Dykkermaske Seac Marina for 145,-

Et udvalg af voksenmasker finder du her
Dykkermaske til voksen

Dykkermaske Seac Libera til 265,-

 

Masker – I Dykcen finder du det største udvalg af masker i Danmark til voksne og børn.
For at sikre dig det bedste udstyr forhandler vi kun masker med hærdet glas og silikone.
Det vigtigste ved masken er at den passer dig, derfor er din maske en personlig ting.
Husk altid at bruge antidug til din maske, så du slipper for dug på glassene og din maske vil holde længere.

Du kan selvfølgelig købe komplette snorkelsæt, der er sammensat af fabrikanten. Fordelen ved at kigge ind i forretningen, for at få vejledning, er at du altid vil få det udstyr, der passer dig bedst.
Prisen for separat udvalgt udstyr med den bedste pasform og komfort er ikke høj i forhold til den ekstra fornøjelse, det er at have rigtigt udstyr.

Et udvalg af børnesnorkler finder du her
Børne snorkel med ventil

SeaPro Kid snorkel med ventil til kun 45,-

Et udvalg af voksensnorkler finder du her
Snorkel til voksne med ventil

Voksen snorkel med ventil Escape til 195,-

 

Snorklen giver dig muligheden for at ligge og kikke på livet under vandet uden du hele tiden skal løfte hovedet for at få luft.
Snorklen skal passe til den person, der bruger den. Det vil sige at børn skal have børnesnorkler og voksne skal have voksen modeller.
Du kan få to typer snorkler. Almindelige snorkler og snorkler med ventil. Ventilsnorkler er absolut de bedste, da de vil give dig meget mere komfort og er meget nemmere at tømme for vand.
Det bedste er et bidemundstykke i silikone. Et udvalg af finner til børn kan du se her
Svømmefødder til børn

Svømmefødder til børn Seac Go fra 95,-

Et udvalg af finner til voksne kan du se her
Svømmefødder til voksne

Kvalitets svømmefødder Seac Fuga til 295,-

 

Finner gør snorkling sjovere fordi du får mulighed for at dykke ned under vandet og svømme rundt. Finner skal passe til din fod. De må hverken side for stramt eller for løst da du derved kan få kramper i dine fødder.
Det er vigtigt, at du vælger en helfodsfinne i en stivhed, der passer dig.
Hælremsfinner kan aldrig anbefales til snorkeldykning, fordi de er designet til større spark, når du dykker med flasker. Et udvalg af dragter til børn kan du se her
Bade- og svømmedragt i neopren til børn

Kid Nordic børnedragt fra 345,-

Et udvalg af våddragter til voksne kan du se her
Våddragt i neopren til voksne

Våddragt i neopren Seac Sea Light Lux til 345,-

 

Dragter til børn er en rigtig god ide, da de fleste børn elsker at lege i og ved vandet. Ofte vil børn komme til at fryse, når de har været i vandet selv efter kort tid. Med en dragt får de en varmebeskyttelse på kroppen, det giver dem længere tid i vandet. Børnedragter fås i mange modeller og designs med forskellige længder på ben og arme. Dragten skal sidde tæt til kroppen, så der kommer mindst muligt vand i dragten. Vandet køler kroppen af og jo mindre vand i dragten jo mere varme vil dit barn få. Du vil selvfølgelig også få stor glæde og kunne forlænge din bade- og snorkelsæson med en god dragt. Et udvalg af tasker kan du se her
Taske til snorkeludstyr og andet vådt udstyr

SeaPro nettaske
til snorkeludstyr til 95,-

Vandtæt taske - Dry bag
Dry bag
– Vandtæt taske på 5 liter til 145,-

 

En god ide til at holde styr på dit snorkeludstyr er en taske eller et snorkelnet. Seac Sub har lavet et net beregnet til snorkel udstyr. Nettet er lavet med en snørelukning i toppen, så tingene ikke falder ud. Det er lavet en skulder bærerem, så du har let ved at transportere udstyret. På fronten er der en lomme med velcro lukning til forskellige andre løse ting, du ikke vil have sammen med dit snorkeludstyr.
Husk også en vand- og sandtæt taske til kamera og andet du ikke ønsker skal blive vådt.
Ud over snorkelnet finder du mange rigtige gode og solide tasker i Dykkercentret. Lige fra små smarte rygsække over sportstasker til store robuste rygsække. Strandsko, neoprensokker og støvler
Strandsko fra størrelse 20 til 46 finder du i Dykcen

Strandskoen Seac Haway til kun 95,-

Strand- og kajaksko
Neopren med fast sål Mero Beach Slipper 195,-

 

Når du er ved en strand, hvor der er mange sten og skarpe muslingeskaller bør du bruge strandsko. Strandsko giver dig komfort og sikker fodfæste, så du ikke skal balancere mellem skarpe muslingeskaller og glatte sten. Strandsko har Dykcen i forskellige modeller. Seac Sub Haway strandsko er en meget let og luftig sko. Haway er ideel til dig, der vil have en billig sko, der giver den nødvendige beskyttelse.
Seac Sub Haway fås i str 28-46.
Til de helt små har vi sokker fra str. 3 til 24 mdr. Fra str. 20 til 32 er der neopren badesko med fast gummisål for 145,-.
Mero Aqua Slipper er en neopren sko med en kraftig sål. Aqua Slipper giver dig den højeste komfort og sikkerhed, med sit bløde neopren samt slidstærke sål. Aqua Slipper fås i str. 36-46. Her finder du diverse bøger om dykning
Snorkling for alle

Lær at snorkle korrekt med denne bog kun 98,-

Dyr og planter ved vores kyster
Her kan du læse om det du ser for kun 65,-

Når du er blevet grebet af snorkling og vil vide mere om, hvad du skal kikke efter, når du snorkler i Danmark, er bogen “Dyr og planter ved vores kyster – en snorkelguide til livet på lavt vand” en rigtig god og informativ bog. Bogen gennemgår nogle af de mest almindelige forhold, der er når du snorkler i Danmark og giver dig en god indgangsvinkel det livet under vandet.

Rigtig god tur på næste “skovtur” til stranden.