Service af udstyr

Service og reparation af udstyr

Autoriseret service af dit dykkerudstyrDYKCEN har i dag Danmarks mest moderne og avancerede servicecenter for blandt andet regulatorer.
I DYKCEN kan du få serviceret og vedligeholdt alt dit udstyr.
Service og vedligehold af dit udstyr er en meget vigtig del af sikkerheden i forbindelse med dykning. Med korrekt efterset og vedligeholdt udstyr sikrer du, at dit  udstyr fungerer optimalt i enhver situation. Din regulator vil efter service blive funktionstestet på åndingsmaskine og efterfølgende elektronisk kontrolbænk. DYKCEN er det eneste servicecenter i Danmark, der benytter ANSTI Computer Surface Test Facility til at kontrollere dit udstyr. ANSTI certifikat udskrives efter testen.
Siden 1998 har Cliff arbejdet fuld tid i DYKCEN , som serviceteknikker. Cliff sikrer, at du normalt kan afhente dit udstyr igen efter maksimalt 1 uge. Cliff har deltaget på servicekurser udbudt af DYKCEN   leverandører og er blandt andet blevet certificeret til at efterse regulatorer fra Apeks, Aqua Lung (Spiro, U.S. Divers og Technisub), Mares, Poseidon, Scubapro, Seemann og Seac Sub.
For at garantere dig den Danmarks mest moderne og avancerede servicecenter største sikkerhed udfører Cliff udelukkende eftersyn, service og reparation på udstyr han er opdateret og certificeret til. For nuværende er DYKCEN autoriseret servicecenter for: Scubapro, Seac Sub og Sub Gear.  Det betyder i praksis, at selv om Cliff kunne  udføre et eftersyn, vil han ikke gøre det, med mindre han har modtaget den nødvendige undervisning og opdatering fra den pågældende fabrikant af dit udstyr.
Ud over regulatorer, instrumenter og veste kan du få repareret din dragt i DYKCEN . Vi har ikke selv systue, men samarbejder med nogle af Europas bedste dragtfabrikanter.

Køb dit udstyr direkte på edyk.dk
Gode råd til korrekt vedligehold af udstyr

Blev GRATIS medlem af DYKCEN kundeklub