Svømmefødder Seac Manta

Manta – Optimal fremdrift

wpe1.jpg (8830 byte)Seac Sub er kommet med en ny finne der hedder Manta. Manta finnen er en totalt nytænkning inde for finner, da man her anvender en stiv midterkerne med nogle bløde vinger. Kan det virkelig fungere? Vi er jo vant til at finner skal have en blød midterkerne, så finnen kan lave en skål der sender vandet bagud i stedet for til siden. Og med denne konstruktion skal man ikke være det helt store geni for at se at vandet med Manta finnen ryger til siden. Det er også meningen. Hvis du ser på en flyvinge, så bruger de det turbulens/undertryk, som vinger skaber når den bliver ført gennem luften, til at holde flyet oppe. Ikke helt på samme måde virker Manta finnen, men det er de samme principper der har dannet grundlag for dette nye revolutionerende desing. I Manta finnens vinger er der lavet 5 kanaler som laver turbolens på under siden af finnen. Disse turbulenser brugs til at give dig en bedre fremdrift, uden at du skal bruge mere energi af den grund. Dette kan lade sig gøre da man anvender materialerne RANDONFLEX(stivhed) i midten og CRYSTALFLEX (fleksibilitet) i vingerne.
Selve fodlommen på Manta finnen findes i forskellige størrelser, så du kan finde en der passer perfekt til dig. Fodlommen er udformet, så den giver støtte hele vejen under din fod. Hælremmen på alle Seac Sub´s finner er lavet, så de ikke kan skilles af ved et uheld. Det betyder, at du aldrig vil miste din finne på grund af at du mangler den ene del i dit klikspænde. På Manta finnen er spændet yderlige sikret ved at lægge en sikring ind i selve finnen. Sikringen skal aktiveres før du kan tage finnespændet af. På alle de nye hælremme fra Seac Sub, har man desuden lavet enden på selve remmen større, så den er nem at få fat i.
Manta finner er en let og fleksibel finne, med excellent ydelse under en hver form for brug, takket vær fleksibiliteten i CRYSTALFLEX vinge. En perfekt finne til alle, der ønsker optimal fremdrift med minimal belastning.
645,-
Ekstra spænder: 35,-
Ekstra hælrem med 2 spænder: 115,-