Dykkerdragter 2005

SEAC Sub dragte lagerført af Dykkercentret 2004

En kort beskrivelse af de Seac Sub dragter DYKKERCENTRET lagerfører. Dette giver dig en grundlæggende ide om de forskellige typer af dragter.
Men husk på at den vejledning og hjælp du får af dykkervejlederne i DYKKERCENTRETs butikker er den bedste og vigtigste hjælp i dit valg af dragt. Det kan være at der er en anden type dragt du har behov for, til det du har tænkt dig et bruge den til.

Dry One:seacsub_dryone_woman.jpg (27101 byte)
Her er SEAC Sub kommet med kongen af tørdragter til sports- og rekreativ dykning. Tykkelsen på dragten er 3,5 mm, herved taber du ikke så meget opdrift i dragten ved dykning på de lidt dybere dyk. Du har en dragt der kombinere det bedste fra både trilaminat og neopren dragter. Dragten er skåret anatomisk, med mulighed for at du kan have en passende inderdragt på, til det danske vejr. Dette giver dig en dragt, hvor du kan holde varmen under selv de vanskeligste forhold. For at sikre den største komfort, har dragten justerbare seler. Lynlåsen er placeret horisontal på ryggen ved skulderne på en måde, så du beholder fleksibiliteten og bevægeligheden i dragten. Der er monteret et overlap på lynlåsen udvendig, som giver beskyttelse af lynlåsen imod slidtage. Desuden beskytter den din vest, så tænderne ikke slider på indersiden af den.. Med en SI-TECH bryst ventil, der kan drejes 360 grader, og en SI-TECH lavprofil justerbar dump ventil, har SEAC sikkert sig de bedste ventiler til dragten. Indvendig i dragten på ventilerne sidder aftagelige neoprenbeskyttelses lapper, for at forhindre kulde fra ventilerne.
Syningerne og limningen i dragten er indvendig dobbelttapet med 100 % neoprentape, hvilket forhindre varme tab gennem syningerne. Desuden giver denne form for lukning af syninger en ekstrem lang levetid. Arm- og halsmanchetter er lavet i fleksibel Daiwa forstærket neopren. Du skal altid sikre, at dine arm- og halsmanchetter er af neopren for at undgå kuldetab. Nogen af de steder vi mister meget varme er håndled og hals. Neopren varmebeskytter væsentligt bedre end latex (gummi) manchetter.
Knæbeskytterne er lavet af slidstærk materiale, der vil kunne klare de hårde danske forhold. Støvlerne er kraftige og lavet således de kan klare de vanskelige tilgangsveje med sten og muslinger, der ofte findes til de danske dykker steder.
Taske, inflatorslange og hætte leveres som standard med dragten.
Dragten fås både i herre og dame modeller.
Læs mere om Dry One her.
Bestilling og pris på E-Handel

Dry Plus:
seacsub_dryplus_man.jpg (29754 byte)seacsub_dryplus_woman.jpg (28188 byte)En af de nye tørdragter fra SEAC Sub er Dry Plus. Igen har SEAC Sub lavet en dragt hvor udseende, kvalitet og pris går op i en højre enhed. I Dry Plus får du en 5 mm neopren tørdragt, hvor du vil kunne holde varmen under dykkene herhjemme. Dragten er skåret anatomisk således at pasformen bliver tætsiddende, hvorved du får en mindre luftvolume – Større komfort grundet mindre luft i dragten, så den er nemmere at afbalancerer i og du ikke får en masse luft i benene. Det sparer dig både for et større luftforbrug samt ekstra bly.
Dragten har SI TECH ventiler. Front ventilen kan drejers 360 grader, det giver dig en større frihed for at placere din dragtslange efter dine ønsker. Arm- og halsmanchet er lavet i en særlig fleksibel neopren, således at du får en god og vandtæt pasform uden at det vil lukke for blodet til hænder og hoved. Neoprenet sikrer dig samtidig meget mere varme grundet den meget lille afkøling, der er i forhold til latex manchetter. Indvendig er dragten tapet med 100 % varmetape, for at undgå varmetab på grund af kulden fra syningerne. Desuden sikrer det en 100% vandtæthed på lang sigt. SEAC Sub har lavet dragten i Yamamoto neopren. Desuden går syningerne ikke igennem neoprenet, hvilket betyder en varmere og tættere dragt.
Taske, inflatorslange og hætte leveres som standard med dragten.
Dragten laves både som herre og dame modeller.
Bestilling og pris på E-Handel

Dry Black:
seacsub_dryblack.jpg (300978 byte)Dry Black er en videreudvikling af Seac Subs tidligere tørdragter. Dry Black dragten, har de samme perfekte anatomiske snit som blandt andet Dry Plus. Den er monteret med neoprenstøvler for den absolut bedste komfort, varme og slidstyrke. Selve dragten er lavet med hensigt på, at du skal holde dig varm i vores nordiske farvande. Seac Sub har på baggrund af tidligere erfaringer, valgt at fremstille dragten i 5 mm super fleksibel neopren. Udvendigt er dragten med en ekstrem slidstærk small diamond vævet overflade, der næsten er umulig at rive, skære eller lave hul i. Alle syninger er varmetapet på indersiden for at sikre 100% vandtæthed og optimere levetiden på dragten. SiTech ind-ventilen er drejbar, så du kan påsætte din feederslange, som det passer dig bedst. Samtidig er ventilen konstrueret, så du ikke får et ømt brystben af trykket fra knappen, når du kommer luft i dragten. SiTech udventilen er en lavprofil automatisk ventil, hvilket gør at du ikke skal trykke nogen steder, bare løfte armen. Alle manchetter er lavet super strækbar neopren, så du kan holde varmen. Neopren manchetter er den absolut bedste løsning, hvad angår slidstyrke og varme. Dine store og yderligt liggende blodårer i halsen og ved vristen kommer ikke til at afgive varme til det kolde vand. Dragten leveres komplet med transporttaske, hætte og lavtryksslange. Komplet med transporttaske, hætte, ventiler og feederslange.
Seac Sub Dry Black importeres af Dykkercentret.
Bestilling og pris på E-Handel
Neopren støvler    Neopren manchetter
 Dry_Black_detalje02.jpg (58393 byte)

Underdragt
seacsub_undersuit.jpeg (20418 byte) For at sikre dig optimal komfort og varme i din neopren tørdragt skal du bruge en underdragt i fleece eller mikrofiber. Seac Subs underdragt er fremstillet i mikrofiber, der sikrer at du kan ånde i dragten. Det er meget vigtigt at det er et åndebart materiale, så du kan få sveden transporteret væk fra din krop. I ærmerne er der “tommelfingergreb”, så du kan få ærmet med helt ud til håndleddet. Der er 2 almindelige lommer samt en lomme på brystet. For at undgå lugtgener, er der ikke elastiklukning med arme og ben.
Unisex størrelser fra S til XXL.
Bestilling og pris på E-Handel

Sea Team og Sea Dress
seacsub_seateam.jpg (321095 byte)seacsub_vestseadress.jpg (292622 byte) Sea Team og Sea Dress er SEAC Sub’s semi dragt til dykning hele året under danske forhold. Sea Dress og Sea Team dragterne er nyudvikling inden for semi-dry dragter. De er fyldt med nyskabende materialer, som gør at din dragt føles meget behagelig. For det første er det en 7 mm semi-dry dragt med dobbelt manchetter i arme og ben. Den inderste manchet er lavet af det super fleksible materiale Metalite, der giver ekstra komfort og mindre vand gennemstrømning. Manchetterne er desuden lavet en smule længere end normalt, så du har nok af materiale til at bukke om. Ved alle manchetter er der lynlåse, så du lettere kan få dine hænder og fødder igennem. Den største udvikling ligger i inderbeklædningen, som består af en nyt materiale der hedder FIREDRY. FIREDRY er en helt ny form for overflade på neopren, der gør at du lettere kan få dragten på samtidig med at den tørre meget hurtigere end andre overflader. FIREDRY er lavet på samme måde som alt det fleece tøj vi går med i dagligdagen. På ryggen af dragten er Seac Sub valgt at påmontere den nye DRY GEX 8 STORM lynlås, som er en fleksibel tør lynlås. Ja du læste rigtig, fleksibel tør lynlås. Den er lavet som alle almindelige lynlåse med en pakning i mellem tænderne og det virker. På alle de steder hvor du udsætte din dragt for ekstra slitage er neopren lavet af spandex som er en yderst slidstærk neopren.
Dragten fås i 9 herre størrelser og 8 dame størrelser.
Bestilling og pris på E-Handel

Vest Sea Team og Sea Dress
seacsub_vestseateam.jpg (306236 byte)seacsub_vestseadress.jpg (292622 byte) Denne vest er en 5 mm overdel med hætte, som du kan bruge over andre dragter for at holde varmen. Den er lavet anatomisk korrekt, så den sidder så tæt som muligt, så du ikke fryser. På skuldrene har den spandex partier for at øge slidstyrken, hvilket gør at du ikke kan se slitagen fra din bc-vest. Der er monteret en front lynlås, så du lettere kan lukke den. Hætten er lavet med et lille hul i toppen så eventuelt luft eller vand kan kommer ud, og for at det ikke bare lige skal strømme ind og ud er det lavet som to huller som sidder forskudt i to stykker neopren i toppen af hætten.
Vesten få i 9 herre størrelser og 8 dame størrelser.
Bestilling og pris på E-Handel

Sea Club 7 mand og dame
seacsub_seaclub7_man.jpg (291250 byte)seacsub_seaclub7_woman.jpg (275863 byte) Sea Club er en 7 mm semidry dragt med et anatomisk snit, for at give dig en bedre pasform. På indersiden af brystet og ryggen er den belagt med FIREDRY. FIREDRY er en ny udviklet overflade på neopren som gør at dragten er lettere at tage af og på samtidig med at den tørre meget hurtigt. I alle manchetter er der lynlåse så den er nemmere at tage af og på. På indersiden af manchetterne er der glat skind så du kan lukke af for vandgennemstrømningen, hvilket gør dragten varmere. I ryggen er en diagonal lynlås med en lang snor så du kan tage dragten på og af selv. Dragten kan bruges både her hjemme og nede ved sydens sol, hvor vand temperaturen ikke når så højt op.
Dragten fås i 6 herre og 5 dame størrelser.
Bestilling og pris på E-Handel

Sea Club 5 mand og dame
seacsub_seaclub5_man.jpg (311762 byte)seacsub_seaclub5_woman.jpg (275863 byte) Sea club 5 mm dragten er en ny udviklet dragt ideel til snorkling og dykning ved Middelhavet og Rødehavet. Fordelen ved en 5 mm dragt er at du har varme i dem og samtidig en fleksibilitet som du ikke har i en 7 mm dragt. Dragten er lavet med et anatomisk snit så den sidder bedre. På indersiden af brystet og ryggen er den belagt med FIREDRY. FIREDRY er en ny udviklet overflade på neopren som gør at dragten er lettere at tage af og på samtidig med at den tørre meget hurtigt. I alle manchetter er der vandstop som er et stykke glat skid som forhindre at vandt løber frem og tilbage. I ryggen er en diagonal lynlås med en lang snor så du kan tage dragten på og af selv. His du vil have yderligere varme kan du kombinere den med en Sea Club vest eller Sea Team vest.
Dragten fås i 6 herre og 5 dame størrelser.
Bestilling og pris på E-Handel

Sea Club Vest mand og dame
seacsub_vestseaclub_man.jpg (317528 byte)seacsub_vestseaclub_woman.jpg (279053 byte) Sea club vesten er en 5 mm overdel med fast hætte. Den er syet anatomisk korrekt så den sidder bedre. Hvis du bruger den sammen med Sea Club 7 eller Seac Club 5 dragterne passer den perfekt. Vesten har en front lynlås, så du nemt selv kan lukke den.
Vesten fås i 6 herre og 5 dame størrelser.
Bestilling og pris på E-Handel

Sea Long Lux
seacsub_sealonglux_man.jpg (24545 byte)seacsub_sealonglux_woman.jpg (21456 byte) Sea Long Lux er en 3 mm heldragt lavet til dykning under varme himmel strøg eller til snorkling i danske farvande om sommeren og hen på efteråret. Med en tykkelse på 3 mm og vandstop ved arme og anklerne er Sea long’en ideel til snorkeldykkeren. Den vil kunne bruges herhjemme om sommeren eller under varme himmelstrøg. For dykkeren er dragten velegnet under de tropiske himmelstrøg. Sea Long er desuden dragten til varme himmelstrøg, hvor du søger lidt ekstra varme, ved langtids ophold i vandet eller beskyttelse mod for eksempel koraller, sol og lignende.
Dragtens neopren er pålagt nylon, der er modstandsdygtigt over for sol og saltvand. Med lynlås i ryggen, sikrer du en bedre bevægelsesfrihed, samtidig er dragten nem selv at komme ud af. Sea Long’en er udført i anatomisk snit, der sikrer at dragten sidder tæt. Herved bliver vandindtrængen mindre, hvilket betyder at du bedre vil kunne holde varmen.
Dragten fås både i herre og dame modeller.
Bestilling og pris på E-Handel

Sea Short Lux
seacsub_seashortlux_man.jpg (27093 byte)seacsub_seashortlux_woman.jpg (24947 byte) Sea Short er SEAC’s udgave af en shortie. Sea Short Lux er en designmæssig og visuel flot dragt. Dragten er en Sea Long Lux med korte arme og ben. Den er udført i 3 mm neopren med anatomisk snit. Materialet ved arme og ben sikrer et minimum af vandindtrængen i dragten. Sea Short’en er beklædt med nylon, der er modstandsdygtigt overfor sol og saltvand. Lynlåsen er placeret i ryggen, således du selv vil kunne lukke dragten og samtidig sikre det en god bevægelses frihed.
Dragten fås både i herre og dame modeller.
Bestilling og pris på E-Handel

Sea Light Lux
seacsub_sealightlux_man.jpg (24921 byte)seacsub_sealightlux_woman.jpg (25002 byte) Sea Light Lux er med korte arme og ben Sea Light dragten er lavet til snorkling og svømning i tropisk farvande og til brug i svømmebassiner. Den sikrer dig beskyttelse og ekstra varme, såfremt du befinder dig i længere tid i vandet. Dragten er udført med lynlås i front og er 2,5 mm tyk. Det betyder du får en tynd, stærk og meget fleksibel dragt. Snittet i dragten er komfortabel og derved får du en god pasform i dragten. Står du og mangler lidt ekstra varme til små penge så er Sea Light lux dragten lige noget for dig.
Dragten leveres i herre og dame modeller.
Bestilling og pris på E-Handel

Body Pro
seacsub_bodypro_man.jpg (176005 byte)seacsub_bodypro_woman.jpg (115458 byte) Body Pro er en 3mm inderdel som kan bruges alene eller sammen med en hvilken som helst dragt. Fordelen ved en sådan inderdel er at den ikke fylder så meget og at du kan brugen den inden under din våddragt/semi drydragt og få mere varme. Body Pro er lavet af en 3mm Ultraspan/FIREDRY neopren, som gør at den er utrolig let at tage af og på samtidig med at den tørre hurtigt. Den lukkes med velcro over den ene skuldre.
Body Pro fås i 6 herre størrelser og 5 dame størrelser.
Bestilling og pris på E-Handel

Body
seacsub_body_woman.jpg (137531 byte) Dragten leveres i herre og dame modeller. SeacSub body er en 3 mm neopren dragt der kan bruges alene eller under andre type dragter. Bodyen har en velcro lukning på den ene skulder der gør det nemt at komme ind og ud af dragten. Dragten er syet efter et anatomisk snit i både herre og dame model for at give den bedst mulige pasform. Dragten leveres i sort. 
Bestilling og pris på E-Handel


Sea Junior

seacsub_seajunior.jpg (21829 byte) Sea Junior er en heldragt med korte ben og lange ærmer i 2,5 mm neopren. Dragten er lavet til børn mellem 6 og 14 år. Den er god til at give ekstra varme enten ved de danske strande eller under varmere himmelstrøg. Dragten har lynlås i ryggen, placeret diagonal, for at sikker fleksibel dragt. Dragten er skåret anatomisk.
Dragten er unisex.
Bestilling og pris på E-Handel