Dykkerdragter 2003

SEAC Sub dragte lagerført af Dykkercentret 2003

En kort beskrivelse at de Seac Sub dragter Dykkercentret lagerfører. Dette giver dig en grundlæggende ide om de forskellige typer af dragter.
Men husk på at den vejledning og hjælp du får af dykkervejlederne i Dykkercentrets butikker er den bedste og vigtigste hjælp i dit valg af dragt. Det kan være at der er en anden type dragt du har behov for, til det du har tænkt dig et bruge den til.

Dry One:
Dry One man.jpg (19954 byte)Dry One lady.jpg (17831 byte)Her er SEAC Sub kommet med kongen af tørdragter til sports- og rekreativ dykning. Tykkelsen på dragten er 3,5 mm, herved taber du ikke så meget opdrift i dragten ved dykning på de lidt dybere dyk. Du har en dragt der kombinere det bedste fra både trilaminat og neopren dragter. Dragten er skåret anatomisk, med mulighed for at du kan have en passende inderdragt på, til det danske vejr. Dette giver dig en dragt, hvor du kan holde varmen under selv de vanskeligste forhold. For at sikre den største komfort, har dragten justerbare seler. Lynlåsen er placeret horisontal på ryggen ved skulderne på en måde, så du beholder fleksibiliteten og bevægeligheden i dragten. Der er monteret et overlap på lynlåsen udvendig, som giver beskyttelse af lynlåsen imod slidtage. Desuden beskytter den din vest, så tænderne ikke slider på indersiden af den.. Med en SI-TECH bryst ventil, der kan drejes 360 grader, og en SI-TECH lavprofil justerbar dump ventil, har SEAC sikkert sig de bedste ventiler til dragten. Indvendig i dragten på ventilerne sidder aftagelige neoprenbeskyttelses lapper, for at forhindre kulde fra ventilerne.
Syningerne og limningen i dragten er indvendig dobbelttapet med 100 % neoprentape, hvilket forhindre varme tab gennem syningerne. Desuden giver denne form for lukning af syninger en ekstrem lang levetid. Arm- og halsmanchetter er lavet i fleksibel Daiwa forstærket neopren. Du skal altid sikre, at dine arm- og halsmanchetter er af neopren for at undgå kuldetab. Nogen af de steder vi mister meget varme er håndled og hals. Neopren varmebeskytter ekstremt meget mere end latex (gummi) manchetter.
Knæbeskytterne er lavet af slidstærk materiale, der vil kunne klare de hårde danske forhold. Støvlerne er kraftige og lavet således de kan klare de vanskelige tilgangsveje med sten og muslinger, der ofte findes til de danske dykker steder.
Taske, inflatorslange og hætte leveres som standard med dragten.
Dragten fås både i herre og dame moddeller.
9.995,- alt inkluderet. Læs mere om Dry One her.

Dry Plus:
Dry Plus lady.jpg (20011 byte)Dry Plus man.jpg (19324 byte)En af de nye tørdragter fra SEAC Sub er Dry Plus. Igen har SEAC Sub lavet en dragt hvor udseende, kvalitet og pris går op i en højre enhed. I Dry Plus får du en 5 mm neopren tørdragt, hvor du vil kunne holde varmen under dykkene herhjemme. Dragten er skåret anatomisk således at pasformen bliver tætsiddende, hvorved du får en mindre luftvolume – Større komfort grundet mindre luft i dragten, så den er nemmere at afbalancerer i og du ikke får en masse luft i benene. Det sparer dig både for et større luftforbrug samt ekstra bly.
Dragten har SI TECH ventiler. Front ventilen kan drejers 360 grader, det giver dig en større frihed for at placere din dragtslange efter dine ønsker. Arm- og halsmanchet er lavet i en særlig fleksibel neopren, således at du får en god og vandtæt pasform uden at det vil lukke for blodet til hænder og hoved. Neoprenen sikrer dig samtidig meget mere varme grundet den meget lille afkøling, der er i forhold til latex manchetter. Indvendig er dragten tapet med 100 % varmetape, for at undgå varmetab på grund af kulden fra syningerne. Desuden sikrer det en 100% vandtæthed på lang sigt. SEAC Sub har lavet dragten i Yamamoto neopren. Desuden går syningerne ikke igennem neoprenen, hvilket betyder en varmere og tættere dragt.
Taske, inflatorslange og hætte leveres som standard med dragten.
Dragten laves både som herre og dame moddeller.
5.995,- alt inkluderet.

Underdragt
Undersuit.jpg (20418 byte)For at sikre dig optimal komfort og varme i din neopren tørdragt skal du bruge en underdragt i fleece eller mikrofiber. Seac Subs underdragt er fremstillet i mikrofiber, der sikrer at du kan ånde i dragten. Det er meget vigtigt at det er et åndebart materiale, så du kan få sveden transporteret væk fra din krop. I ærmerne er der “tommelfingergreb”, så du kan få ærmet med helt ud til håndleddet. Der er 2 almindelige lommer samt en lomme på brystet. For at undgå lugtgener, er der ikke elastiklukning med arme og ben.
Unisex størrelser fra S til XXL.
1.395,-

Sea Team og Sea Dress
Sea Team.jpg (15842 byte)Sea Dress lady.jpg (20515 byte)Sea Team og Seaa Dress er SEAC Sub’s svar på en semi dragt til dykning hele året under danske forhold. Heldragten er i 7 mm Yamamoto neopren. Ved bryst og ærmer er dragten i 7 mm Cell-Metal neopren, der sikker en tæt siddende dragt, for at forhindre vandgennemstrømning. Herved får du en tætsiddende dragt, med et minimum at vand. Desuden er der en forsegling med lynlås i 1 mm Glide Skin. Dette betyder at du får en forsegling ved ærmerne for at forhindre vandindtrængning. Halsen er udført i 4 mm Cell- Metal, som giver en tæt siddende men stadig meget komfortabel halsmanchet. Ved at bruge Cell-Metal har SEAC Sub lavet en halsmanchet, der lukker for vandet uden at stramme, således dragten bliver ubehagelig at have på. Desuden er du sikret en optimal varmebeskyttelse. Dragten er limet sammen og forstærket med “blind stitch”. Det betyder at syninger ikke går gennem neoprenen og herved kommer der heller ikke vand ind gennem syningerne.
Lynlåsen er placeret i ryggen diagonalt, hvilket betyder du får en langt mere fleksibel dragt. Sea Team Dress er udført i anatomisk snit for, at sikker en dragten sidder tæt. Desuden er benene udført i et snit Således at dragten følger benenes form, hvilket er med til at sikre en komfortabel og varmere dragt.
Sea Team og Sea Dress kan udvides med en vest (se nærmere indformationer vedrørende vesten under: Vest Sea Team og Sea Dress). Med denne vest får du 5 mm ekstra beskyttelse, således du kommer op på 12 mm i det hele. Vesten er med hætte for at sikre dig den bedste komfort og varmebeskyttelse. Således får du en todelt dragt, som du vil kunne benytte til dykning under danske forhold hele året rundt.
Dragten fås både i herre og dame modeller.
2.295,- for Sea team og Sea Dress heldragt
2.995,- komplet med vest

Vest Sea Team og Sea Dress
Sea Team vest.jpg (15205 byte)Sea Dress vest lady.jpg (15483 byte)Denne vest kan bruges til supplement til alle heldragte uanset tykkelse. Vesten er i 5 mm neopren og med korte arme og ben. Hætten er med glat skin, således vand indtrængen bliver formindsket.
Vesten er med lynlås i front, hvorved den er men at komme i og ud af. Lynlåsens afslutning er udformet, så den ikke generer og samtidig giver den bedste pasform. Vesten er anatomisk korret skåret, for at sikre den største komfort og pasform.
Vesten fås i både herre og dame moddeller
995,-

Sea Club mand og dame
Sea Club man.jpg (16722 byte)Sea Club lady.jpg (20339 byte)Sea Club er en 5 mm heldragt lavet til dykning under varme himmel strøg eller til snorkling i danske forvande. Dragten sikrer, at du holder varmen selv på “live a board” på tredje dagen med flere dyk om dagen.
Dragten er skåret anatomisk korrekt og har en pasform der giver en storbevægelsesfrihed, uden at gå på kompromis med varme. Arme og ben er desuden lavet, således de har perfekt pasform under dykket. Herved sikker du mindre vand i dragen og herved mindsker du dit varmetab. Glatskin i halsen mindsker desuden muligheden for vandgennemstrømning i dragten. Men Seac Subs Aqualock i ærmer og ankler, har Seac Sub sikret, at der kommer minimalt vand ind i dragten ved ærmer og ankler. Dragten er med lynlås i ryggen, for at sikre en fuld bevægelse frihed.
Dragten fås både i herre og dame modeller.
1.795,-

Sea Long Lux
Sea Lux long lady.jpg (16393 byte)Sea Lux long man.jpg (18614 byte)Sea Long Lux er en 3,5 mm heldragt lavet til dykning under varme himmel strøg eller til snorkling i danske forvande om sommeren og hen på efteråret. Med en tykkelse på 3,5 mm og vandstop ved arme og anklerne er Sea long’en ideel til snorkeldykkeren. Den vil kunne bruges herhjemme om sommeren eller under varme himmelstrøg. For dykkeren er dragten velegnet under de tropiske himmelstrøg. Sea Long er desuden dragten til varme himmelstrøg, hvor du søger lidt ekstra varme, ved langtids ophold i vandet eller beskyttelse mod for eksempel koraller, sol og lignende.
Dragtens neopren er pålagt nylon, der er modstandsdygtigt over for sol og saltvand. Med lynlås i ryggen, sikrer du en bedre bevægelsesfrihed, samtidig er dragten nem selv at komme ud af. Sea Long’en er udført i anatomisk snit, der sikrer at dragten sidder tæt. Herved bliver vandindtrængen mindre, hvilket betyder at du bedre vil kunne holde varmen.
Dragten fås både i herre og dame moddeller.
1.095,-

Sea Short Lux
Sea Lux short lady.jpg (19283 byte)Sea Lux short man.jpg (20491 byte)Sea Short er SEAC’s udgave af en shortie. Sea Short Lux er en designmæssig og visuel flot dragt. Dragten er en Sea Long Lux med korte arme og ben. Den er udført i 3,5 mm neopren med anatomisk snit. Materialet ved arme og ben sikrer et minimum af vandindtrængen i dragten. Sea Short’en er beklædt med nylon, der er modstandsdygtigt overfor sol og saltvand. Lynlåsen er pladseret i ryggen, således du selv vil kunne lukke dragten og samtidig sikre det en god bevægelses frihed.
Dragten fås både i herre og dame modeller.
695,-

Sea Light Lux
Sea Light lady.jpg (18896 byte)Sea Light man.jpg (18298 byte)Sea LLight Lux er med korte arme og ben Sea Ligth dragten er lavet til snorkling og svmnining tropisk farvande og til brug i svømmebassiner. Den sikrer dig beskyttelse og ekstra varme, såfremt du befinder dig i længere tid i vandet. Dragten er udført med lynlås i front og er 2,5 mm tyk. Det betyder du får en tynd, stærk og meget fleksibel dragt. Snittet i dragten er komfortabel og derved får du en god pasform i dragten. Står du og mangler lidt ekstra varme til små penge så er Sea Light lux dragten lige noget for dig.
Dragten leveres i herre og dame modeller.
495,-

Sea Junior
Sea Junior.jpg (16350 byte)Sea Junior er en heldragt med korte ben og lange ærmer i 2,5 mm neopren. Dragten er lavet til børn mellem 6 og 14 år. Den er god til at give ekstra varme enten ved de danske strande eller under varmere himmelstrøg. Dragten har lynlås i ryggen, placeret diagonal, for at sikker fleksibel dragt. Dragten er skåret anatomisk.
Dragten er unisex.
495,-