BC veste 2004

SEAC Sub BC veste lagerført af Dykkercentret 2004

Seac har med deres BC vest serie, sat sig solidt på første pladsen indenfor innovativ udvikling af BC veste til den rekreative dykker.

Når du er på udkig efter en ny BC vest, hvad enten det er et første gangs køb eller om du er erfaren “veste handler”, er du nød til at beslutte dig for følgende:
* Hvor meget ønsker jeg at investere i en vest
* Hvor meget dykker jeg og hvor henne.
Derved har du mulighed for at lettere at kunne finde rundt i “veste junglen”. Husk altid at søge rådgivning hos fagfolk. Erfarne udstyrsforhandlere kan bedst hjælpe og vejlede dig og måske finde en alternativ vest, der opfylder dine krav, og derved spare dig for penge og ærgrelser. SEAC har nogle begreber/ord, som beskriver specielle funktioner for deres veste. Her kan du finde en god BCD Vest. Vi glæder os til at betjene dig.

Ordforklaring:

Frame to back system“, er et system, hvor remmene er forankret i vesten rygskjold. Således at skulderremmene er fastgjort indvendig på toppen af rygskjoldet. Nederst, er remmene fastgjort i bunden af rygskjoldet. Mavebæltet er lige ledes fastgjort nederst i rygskjoldet. Dette giver mulighed for en finjustering af remmene, således at vesten sider perfekt og passe lige netop dig. Foruden komforten så betyder dette, at rygskjoldet og remmene er uafhængig af luftmængden i vesten. Det vil sige at vesten har samme pasform uanset om der er luft i vesten eller ej. Vesten sidder med andre fuldkommen stabilt på din ryg uden at flasken på noget tidspunkt kan flytte sig. Dette uanset om vesten er helt fuld eller tom for luft. Et unikt system Seac har introduceret til BC-vestene.
Alle veste med Frame to Back System kan monteres med dobbeltflasker uden problem eller ekstra udstyr ud over 2 lange flaskeremme. Det betyder du nemt kan skifte imellem alle typer flaskesystemer.

IWS” eller “Integrated Weigth System”, betyder at du har mulighed for integreret bly i vesten. Dette kan være fordelt i fronten og bag på. Der findes lommer til fronten med mulighed “hurtig dump” af blyet. Der ud over kan du placere bly i lommer bag på vesten for på den måde at optimere din afbalancering. Du har også mulighed for at placere “afbalancerings bly” i ryggen af vesten.
Bruger du meget bly kan du med fordel aflaste din ryg ved at placere en del af blyet i vesten.

“RWP” Rear Weight Pockets er den bedste løsning til at optimere din afbalancering. Lommerne bag på vesten er perfekte til at finjustere din afbalancering, så du ligger fuldkommen perfekt i vandet og på den måde minimerer dit kraft- og luftforbrug.

SEMIback” Et særligt system, hvor 2/3 af luften findes i ryggen og en 1/3 i front ved lommerne. Der er desuden mulighed for at justeres luftmængden i ryggen via D-ringe.
Denne fordeling betyder at du vil være langt mere stabilt i vandet – både i overfladen og ved afbalancering under vandet. Samtidig betyder det at luften i veste er langt mere stabilt, hvilket vil sige at luften ikke “vandre” i vesten.
Disse systemer, “Frame to back”, “IWA” samt “SEMIback” gør at du får en helt unik dykkeroplevelse med disse veste, desuden gør komforten dykningen dejlig. Du vil kunne koncentrere om dykning og ikke skal bruge energi på at forsøge at tilpasse dig vesten – det er vesten, der passer dig.VEST typer lagerført i Danmark

Pro 3000
Pro 3000 er SEAC’s nye BC vest. Med denne BC har SEAC sat helt nye standarter for BC’er. SEAC har taget det bedste fra Pro 2000 og Pro Tech samt tilføjet noget nyt. Herved har SEAC skabt en ny unik vest.
Pro 3000 vesten er bygget op med “frame to back systemet” ligesom Pro 2000 og Pro Tech vestene. Med dette system har du fuld kontrol over vest og flaske uanset om du har luft i vesten eller ej. Pro 3000’s rygskjoldet er klar til brug for dobbelt sæt. Indersiden af rygskjoldet er foret og behandlet således din vest ikke glider på semi-, våd- eller tørdragten.
Pro 3000 vesten har desuden “Integreted Weight System”, hvilket giver dig mulighed for at flytte noget af vægten fra vægtbæltet til vesten. Du kan vælge om du vil køre med bly integreret ved lommerne eller om du vil bruge noget af vægten som afbalancering bagerst på vesten. Begge dele kan benyttes samtidig.
Materialet er er udvendigt fremstillet i 1000 D. Cordura og indre materialet er i 420 C. Nylon. Det indre materialet forstærket med P/urethane.
Der er massere at D-ringe på Pro 3000. Der findes 4 stk 50 mm D-ringe i rustfri stål, ved skulder stropperne. Desuden er der 2 stk 50 mm rustfri stål D-ringe nederst ved lommerne. Desuden er der nederst 2 stk 25 mm D- ringe i rustfri stål nederst på vesten.
Udstyrslisten til Pro 3000 er lang: elastisk slangeholder, skridtstropper, forstærket håndtag placeret på rygskjold, dekokrog (jon line) med dekoline placeres i vestelommen, universal knivholder placeret på venstre lomme, elastikring til octopus ved højre skulder og listen forsætter.
Med en opdrift på 25 kg for en Medium har Pro 3000 desuden en meget stor opdrift. Dette betyder at den kan opfylde kravene for selv den mest krævende dykker uanset certificeringsniveau.
Denne vest leveres med følgende af SEAC SUB’s systemer: “Frame to Back”, “IWS” (lommer til bly er ikke inkluderet i prisen), “RWP” samt “SEMIback”.
Det er helt klart en vest der skal ses og prøves.
       

Prisen for vesten er kr. 4.895,-

Pro 2000
Diving collectionPro2000 er “den gamle konge”. Det er vesten der kan opfylde enhver dykkers behov, hvad enten vi taler opdrift, komfort eller muligheder. Med SEAC’s “frame to back system” er du sikkert en konstant kontrol af din dykning. Desuden er er komforten uafhængighed af om der er luft i vesten eller ej, ved dette system. SEAC er de eneste der har dette “frame to back system”.
Desuden har vesten SEACs ” integreted weight system” der giver en mulighed for integreret bly. Herved kan du flytte noget af vægten fra vægtbæltet til vesten og få en mere komfortabel dykning. Vesten har desuden “SEMIback” system, hvor du har en fordeling på 2/3 og 1/3 af luften i vesten. Dette giver en god opdrift og du slipper for at luften “vandre” i vesten. Vesten er fremstillet i 1000 cordura udvendigt og indvendigt i 420 D. nylon. Lommerene og skulder stropperne er i 1500 cordura.
Du har i Pro 2000 fire store 50 mm rustfri metal D-ringe i skulderstropperne, hvor af de to af dem er justerbare. Dette giver dig stor fleksibilitet i forbindelse med placeringen af D-ringene.
Nederst ved lommerne findes desuden 2 styk rustfri metal 50 mm D-ringe
Med en opdrift på for en Medium vest på 19,2 kg er det en vest med en stor opdrift. Husk også en god våddragt. På den måde går du ikke ned på dit dykkerudstyr.

Desuden er Pro2000 forsynet med brede remme, hvilket er en fordel både for komforten men det giver også et bedre greb med store hansker på. Dette er især rart til dykning i danske forhold eller under forhold ligende.
Denne vest leveres med følgende af SEAC SUB’s systemer: “Frame to Back”, “IWS” (lommer til bly er ikke inkluderet i prisen), “RWP” samt “SEMIback”.
     

Prisen for vesten er kr. 4.485,-

Pro Tech
Som angivet i navnet, så er Pro Tech’en, SEAC’s tech vest. Denne vest er har så mange features at den kan slår alle konkurrenterne i sin prisklasse. Pro Tech’en har som alle andre SEAC’s topveste “Frame to Back”, “IWS” samt “SEMIback”.
Pro Tech vesten har som Pro 2000 og Pro 3000 vesten brede remme, hvilket giver en ekstra god komfort samt et bedre greb om vesten med de tykke handsker ofte brugt under danske forhold.
Med denne vest kan du kontrollere og styre brugen at alle dumpventilerne foran. SEAC har blandt andet gjort det ved, at flytte udløserlinen til den traditionelle dumpventil, der sidder bagerst i højre side, om foran. Ved dette, får du et bedre overblik og en god sikkerhed i brugen af vesten.
Du har som i Pro 2000 og Pro 3000 en desuden fire store 50 mm rustfri metal D-ringe i skulderstropperne, hvor af de to af dem er justerbare. Dette giver dig stor fleksibilitet i forbindelse med placeringen af D-ringene.
Nederst ved lommerne findes desuden 2 styk rustfri metal 50 mm D-ringe. Desuden findes der 2 styk 25 mm rustfri metal D-ringe over lommerne til at fastgøre eventuelt udstyr til lommerne. Desuden har vesten, som Pro 3000 elastisk slange holder monteret således du kan holde styr på eventuelle lange slanger. Vesten har et udbud af andre features der gør vesten til noget særligt.
Vesten er lavet i 1000 cordura udvendigt og indvendig i 500 codura.
Denne vest leveres med følgende af SEAC SUB’s systemer: “Frame to Back”, “IWS” (lommer til bly er ikke inkluderet i prisen) samt “RWP” (lommerne er ikke inkluderet i prisen).
Vesten har en god pasform til både dame og herre.


Prisen for vesten er kr. 3.695,-

Pro Fly
Pro Fly er en Pro Tech vest, der er gjort bekvem til rejsebrug. Men det er også vesten til dykkeren, der trods sine færre dyk om året lægger stor vægt på komfort.
SEAC har gjort remmene smallere, fjernet nogle af D-ringene. Men vesten er med SEAC’s “back to frame system” og herved beholder du komforten som i resten af SEAC’s topveste. Også denne vest har flere features, blandt andet; er vesten leveret med octepus holder ved højre skulder, D-ringe ved hver lomme til fæstning at ekstra udstyr. Står du og har mindre end 3000 kroner til en vest eller mangler du en komfortabel vest til rejse brug, så er Pro Fly’en lige den vest du står og mangler – men pas på, du vil begynde at sætte høje krav til dine veste herefter, alene fordi du er blevet vant til højre standarter.
Vesten er lavet i 1000 D cordura udvendigt og 500 D cordura indvendig. Vesten har ligeledes mulighed for at kunne placere noget afbalancering bly på bagsiden.
Denne vest leveres med følgende af SEAC SUB’s systemer: “Frame to Back”, “RWP” (lommerne er ikke inkluderet i prisen) samt “SEMIback”.

Prisen for vesten er kr. 3.145,-

Pro Lady
Pro Ladyen en vest lavet specielt til kvinder, hvilket betyder at pasformen og mulighederne for brystspændet er anderledes end ved de konventionelle veste. Vesten har som Pro Tech, Pro 2000 og Pro 3000 ligeledes mulighed for integreret bly som følge af SEAC’s IWS system. desuden benytter Pro lady’en sig af SEAC’s “frame to back system”, hvilket givet en langt bedre komfort end de traditionelle BC veste. Den har ligeledes IWS, hvilket vil sige mulighed for integreret bly. Dette betyder at du kan fjerne en del af vægten fra dit bly bælte og samtidig sydpå har du mulighed for at bruge det integreret bly frem for blybælte med større komfort til gevinst.
Også denne vest leveres med massere af features. Du vil blandt andet finde; Octopus holder ved højre skulder, integreret krog til manometer og ligende, desuden findes D- ringe ved hver lomme til fæstning af ekstra udstyr.
Pro Lady’en har 2 styk justerbare 40 mm rustfrie D-ringe på skulder stropperne.
Materialet er 1000 cordura udvendig og 500 indvendig.
Denne vest leveres med følgende af SEAC SUB’s systemer: “Frame to Back”, “IWS” (lommer til bly er ikke inkluderet i prisen), “RWP” (lommerne er ikke inkluderet i prisen) samt “SEMIback”.


Prisen Pro Lady er kr. 3.145,-

Pro Lift
Nyhed 2004.
Pro lift vesten er designet, så den giver stor opdrift for brug også i koldt vand, hvor der benyttet tørdragt. Kombineret med at den er produceret efter de nyeste retningslinier og meget robust. Her er kun benyttet de bedste materialer.
Vesten er monteret med 2 store D ringe på skulderne.
2 lommer med stor kapacitet.
Der kan monteres integreret vægtlommer, med vægt op til 8kg. og stadigvæk mulighed for let at dumpe vægten.
Opdrift i kg. str: M: 14,5 kg
Prisen for vesten er kr. 2.795,-

Pro Club
Med en pris på godt 2000 kr. er Pro Club’en en vest, som kan anbefales til alle, der ønsker en vest til små penge og kun dykker et par gange om året. Du får en slidstærk vest, der opfylder alle de krav en BCD til danske forhold skal opfylde. Desuden vejre vesten ikke ret meget. Den er samtidig let. Den vejer kun 2260 gram for en medium vest, hvilket betyder en velegnet til at rejse med. Dette spare dig for at skulle ud og leje en vest såfremt du finder på at ville tage en lille dyk under ferien.
Står du og mangler en vest til dine elever er dette også vesten for dig. Du får en billig og slidstærk vest til dine kursister. Desuden er størrelse angivet på Octopus holderen, så du ikke skal lede efter den.
Prisen for vesten er kr. 2.195,-

Tilbehør:

Vægtlommer til IWS for Pro 3000, Pro 2000, Pro Tech og Pro Lady: 115,- pr. stk

Vægtlommer til RWP for Pro Tech, Pro Lady, Pro Fly og Pro Act: 170,- pr. stk.

Ekstra lange flaskebånd til dobbelt flasker: 275,- pr. stk

Almindelig længde flaskebånd: 265,- pr. stk.