Uwatec Aladin Tec 2G

Uwatec – Aladin Tec 2G

Smart, moderne og sikker
Aladin Tec 2G
Med indførelsen af Aladin Tec 2G-en som personlig dykkecomputer, har UWATEC endnu en gang overgået sig selv. Aladin Tec 2G er en dykkecomputer, som muliggør individuel programmering af op til to Nitrox blandinger. UWATEC udnytter fordelene af deres førende teknologi, som for eksempel en 32-bit processor (mod maksimalt 8-bit i andre fabrikater), der er i stand til at vise dykkeprofiler i realtime. Op til 25 timers dykkeprofil bliver vist med en aflæsningsrate på fire sekunder – under dykket udføres beregninger hvert ½ sekund.

2-mix beregning for optimal gasudnyttelse
Aladin Tec 2G-en giver dig mulighed for at programmere op til to nitroxblandinger før dit dyk. Aladin Tec 2G beregner dekompressionsstatus og forudser, hvornår du bør veksle til et andet gasmix. Det vil sige at Aladin Tec 2G muliggør den optimale udnyttelse af de medførte gasser under vandet.
TraveltrakAladin Tec 2G er i stand til at udføre flere beregninger om dekompressionstatus samtidigt. Planlagte omstillinger til andre gasmix bliver godskrevet. Ved forsømte omstillinger bliver der reageret med det samme med nye beregninger. Veksler du for sent, bliver der også taget hensyn til dette. Hvis du dykker dybere end den tilladte MOD, følger en gas-tilgodeskrivelse på grund af den forsømte veksel eller også Smart Trak en PP02 advarsel, hvis gasvekslen allerede skulle være udført.
Du finder yderligere information om dykkercomputere og deres måde at beregne under hensynstagen til mikrobobler under Smart Com.
Alle instrumenter i Uwatecs produktlinie viser akkurate og præcise informationer. De højopløselige displays er robuste og lette at aflæse. Alle dykkere, som bruger UWATECS produkter dykker med præcision og tillid.

Se tekniske data – PDF 987KB

Aladin Tec 2G leveres komplet med infrarød PC-interface og programmer er selvfølgelig også inkluderet i prisen. Logprogrammet er på dansk.
På lager i DYKKERCENTRET. Kan bestilles direkte på edyk.

Flere udstyrsbeskrivelser
Generel information om Dykkercentret – Her finder du os

Bliv gratis medlem af Dykkercentrets kundeklub og modtag gode tilbud

Informationer udsendt til instruktører og professionelle inden for dykning