Fusion tørdragt fra Scubapro

Scubapro Fusion

Scubapro Fusion tørdragtEn eksklusiv hybrid dragt.
Fusion er en eksklusiv ny hybrid dragt fra Scubapro.
Denne tørdragt er en hybrid af en tri-laminat dragt, der giver den bedste beskyttelse mod vandindtrængning, og en neopren dragt, der giver maksimal komfort. Denne unikke kombination giver uforlignelig komfortabel dykning i tørdragt.

Scubapro har inkorporeret DryCore teknologi, et patenteret, dobbelt-lags system ved hjælp af:
* En intern tør kerne af kraftigt 200D bi-laminat og latex manchetter holder dig tør.
* Et tyndt ydre lag af blødt 1 mm standard, Super-Stretch neopren, fastgjort ved håndled, ankler og lynlåsen, for den største holdbarhed og fleksibilitet.
* Strømlinet for at give bedst mulig hydrodynamisk virkning og mindske friktion og modstand i vandet. Det betyder at du bruger mindre energi.
– Bedre kontrol af opdrift: neopren skallen komprimerer luft og holder dig bedre stabiliseret, uanset din position i vandet. Ikke længere en masse luft der flytter sig rundt i dragten.
* En letvægts dragt, som kræver 10% mindre luft, hvilket betyder mindre bly er nødvendigt på dit vægtbælte. Nu kan du tage dragten med ud at flyve uden at skulle betale for overvægt.
* Dobbelt-lags konstruktion er mere holdbar og mere varm. Temperaturen er konstant i hele dragten og kræver mindre energi til at holde kroppen varm.
* Det ydre lag af neopren er udskifteligt, hvilket giver dragten længere levetid af dragten.

Si-Tech afbalanceret side-aktiverede ind-ventiler og justerbar ud-ventiler, giver bedre kontrol med opdrift og øger komforten.
Kan bruges i alle temperaturer: fra ekstremt koldt vand, til flere dyk i tempererede farvande. Du bestemmer selv det inderste lag, ved at vælge underdragt der matcher dine behov. Uanset hvor tyk en underdragt du vælger, er der plads i dragten grundet det unikke DryCore system.
Dobbelt manchet ved håndleddet, holder dig tør og varm.
Praktisk og beskyttende, dobbelt frontlynlås. Kraftig tørdragtslynlås i messing inderst, og yderst en robust lynlås, som garanterer ekstra beskyttelse af din vandtætte lynlås.
Kraftige knæbeskyttere: slidstærke og super fleksible, som giver en utrolig bevægelsesfrihed og komfort.
Indvendige seler for komfortabel pasform.
Anatomisk formet hætte med forlænget hals og ”Fairskin” interiør holder dig tør, hvor du mest har brug for det.

Køb dit udstyr på edyk.dk
Se de sidste nyheder på dykcen.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo

Bliv gratis medlem af Dykkercentrets kundeklub