Scubapro Mk25/S600

Scubapro MK25AF S600

mk25af.jpg (57957 byte)Verdens bedste regulator
Dette solide, højtydene regulatorsystem er ofte brugt af dybdedykkere og instruktører. Det er lige så populært hos den krævende og selektive sportsdykker, som påskønner den ultrabløde lufttilførsel og maksimale luftydelse.
MK25AF er det bedst fungerende 1. trin i verden. Kun en overbalanceret gennemstrømning i 1. trinnet kan sikre så stor en luftmængde med samme simple funktion som MK2 Plus. MK25AF bliver styret af et balanceret stempeldesign, en ekstrem pålidelig mekanisme, der leverer luft med det samme og yder den samme høje ydelse ved ethvert tryk i tanken og ved enhver dybde. For at undgå en uheldig påvirkning ved brug i koldt vand omfatter systemet det patenterede Thermal Insulating System (TIS) og Anti Freeze (AF) System. 5 High flow lavtryks 360 graders frit bevægelige udgange giver optimale muligheder for det individuelle og ergonomiske slangearrangement af 2.trin og inflatorslanger (BC og tørdragt). De to højtryksudgange muliggør både højre- eller venstrehåndsbrug – eller 2 trykmålere.
Som en logisk videreudvikling af den legendariske G250 omfatter S600 et utal af patenterede detaljer, såsom den balancerede flow-ventil, som forøger sikkerhed og afslapning ved hvert dyk. Den åbner omgående for luftstrømmen og dækker ubesværet det nødvendige luftflow, helt uafhængigt af tanktrykket og på en kontrolleret og naturlig måde. Præcisionsformet, letvægtskomponenter og anti-frost materialer giver en høj korrosionsmodstand og optimal ydelse i koldt vand. Indåndingsmodstanden og VIVA kan justeres af dykkeren under alle dykkebetingelser og dykkerpreferencer. Stor, blød purge-knap og reguleringsknapper i overstørrelse muliggør håndtering også med tykke handsker. Den kompakte størrelse øger komforten og reducerer vandmodstanden under dykket.
Alle Scubapro regulatorer er CE godkendte og fungerer bedre end de strenge minimumskrav, i henhold til CE 300 Bar koldt vand test, ofte op til 4 gange bedre.
Man behøver ikke at være professionel dykker for at værdsætte ydelsen af Mk25/600.
På lager i Dykkercentret. Bestil direkte på edyk.dk

Korrekt vedligehold sikrer bedre dyk og længere levetid på dit udstyr
Bliv GRATIS med af Dykkercentrets kundeklub og modtag gode tilbud

Bestil dit udstyr direkte fra Dykkercentret på edyk.dk – samme god service og garanti som i forretningerne