Scubapro Mk18/S600

Scubapro MK18 S600

MK18/S600Regulatoren til barske miljøer og iskoldt vand
MK18 membran førstetrinnet er designet til barske miljøer og brug i iskoldt vand. MK18 er lige så populær i alle andre dykkermiljøer med krævende og selektive dykkere, som påskønner den ultrabløde lufttilførsel og maksimale luftydelse i membrantypen. Dykning i koldt vand kræver ofte specielt udstyr og medfører et stort luftforbrug. MK18 er afbalanceret membran design, der er udviklet til at levere luft med det samme og give den samme høje ydelse ved ethvert tryk i flasken. Designet sikrer også adskillelse fra det omgivende kolde vand. Der ud over har Scubapro inkluderet det afprøvede Thermal Insulating System (TIS) med isafvisende coating, for at beskytte kritiske dele.
For din komfort har MK18 hele 5 High flow lavtryksudgange. Alle udgange er 360 graders frit bevægelige, det giver optimale muligheder for individuel og ergonomisk slangearrangement af 2.trin og inflatorslanger (BC og tørdragt). De to højtryksudgange muliggør både højre- og venstrehåndsbrug – eller 2 trykmålere.
Som en logisk videreudvikling af den legendariske G250 omfatter S600 et utal af patenterede detaljer, såsom den balancerede flow-ventil, som forøger sikkerhed og afslapning ved hvert dyk. Den åbner omgående for luftstrømmen og dækker ubesværet det nødvendige luftflow, på en kontrolleret og naturlig måde. Præcisionsformet, letvægtskomponenter og anti-frost materialer giver en høj korrosionsmodstand og optimal ydelse i koldt vand. Indåndingsmodstanden og VIVA kan justeres af dykkeren under alle dykkebetingelser og dykkerpreferencer. Stor, blød purge-knap og reguleringsknapper i overstørrelse muliggør håndtering også med tykke handsker. Den kompakte størrelse øger komforten og reducerer vandmodstanden under dykket.
Alle Scubapro regulatorer er CE godkendte og fungerer bedre end de strenge minimumskrav, i henhold til CE 300 Bar koldt vand test, ofte op til 4 gange bedre.
Man behøver ikke at være professionel dykker for at værdsætte ydelsen af Mk18/600.
På lager i Dykkercentret. Bestil direkte på edyk.dk

Læs om de bedste dykkersteder i Danmark og udlandet
Endnu mere spændende udstyr under
pressemeddelelser
Mangler du lige et link til et eller andet dykkerrelateret – over 100 dykkerlinks