Uwatec Smart Tec dykkercomputer

Uwatec – Smart Tec

Smart, moderne og krævende
Med inførelsen af Smart TEC’en som personlig dykkecomputer, har UWATEC igen overgået sig selv. Smart TEC er en fuldintegreret, slangeløs dykkecomputer, som muliggør individuel programmering af op til tre Nitrox blandinger fra 3 flaskesæt. UWATEC udnytter fordelene af deres førende teknologi, som for eksempel en 32-bit processor (mod maksimalt 8-bit i andre fabrikater), der er i stand til at vise dykkeprofiler i realtime. Smart dykkecomputer har en forhøjet hukommelseskapacitet på 1 million Bits – det er 10 gange mere end ethvert andet produkt hos vores konkurrenter. Op til 100 timers dykkeprofil bliver vist med en aflæsningsrate på fire sekunder – under dykket udføres beregninger hvert ½ sekund.

3-mix lagring og slangeløs gas-integration
Smart TEC’en giver dig mulighed for at programmere op til tre nitroxblandinger før dit dyk. Smart TEC beregner dekompressionsstatus og forudser, hvornår du bør veksle til et andet gasmix. Det vil sige at Smart TEC muliggør den optimale udnyttelse af de medførte gasser under vandet. Gennem den slangeløse overførelse af flaskeinformationerne via radiostyring leverer Smart TEC’en data – fra gaskapaciteten fra op til tre trykflasker ved at trykke på en enkelt knap. Du kan overvåge ethvert gasmix individuelt ved hjælp af aktiveringsknappen. Computeren og senderne kommunikerer hele tiden og sandsynligheden for forstyrrelser fra andre computere er praktisk lig nul, selv om dykkerstedet skulle være oversået med Smart TEC dykkere.
Smart TEC er i stand til at udføre flere beregninger om dekompressionstatus samtidigt. Planlagte omstillinger til andre gasmix bliver godskrevet. Ved forsømte omstillinger bliver der reageret med det samme med nye beregninger. Veksler du for sent, bliver der også taget hensyn til dette. Hvis du dykker dybere end den tilladte MOD, følger en gas-tilgodeskrivelse på grund af den forsømte veksel eller også en PP02 advarsel, hvis gasvekslen allerede skulle være udført.

Aladin Smart Tec leveres komplet med sender for overførsel af trykinformation fra din flaske. Kompas, der kan monteres på computerens armrem eller dit ur. Infrarød PC-interface og programmer er selvfølgelig også inkluderet i prisen. Logprogrammet er på dansk. Det hele leveres i transportkasse.
Komplet 8995,- inkl. 25% moms og 3 års garanti.
Ekstra sender (du kan bruge op til 3 sendere samtidig på Aladin Smart Tec) 2995,-.
På lager i DYKKERCENTRET. Kan bestilles direkte på edyk.

Smart_Tec_Wrist.jpg (31708 byte)  Smart_Tec_Transmitter.jpg (3724 byte)

Retur til Pressemeddelelser
Find dit næste dyksted på Dykinfo

Se de sidste nyheder på dykcen.dk

Udstyrsbeskrivelser om alt muligt udstyr – Læs mere om Smart Tec her