Scubapro T-Black BC-vest

Scubapro T-Black vest
Scubapro T-BlackT-Black vesten er Scubapro’s topmodel indenfor veste og det kan virkelig mærkes. T-Black’en føles virkelig behagelig, når du får den på. Vesten bliver ligesom en del af en. De ekspanderbarre paneler på ryggen gør, at du ikke bliver fuldstændig trykket, når vesten fyldes helt op med luft. For at sikre minimal vandmodstand og maksimal strømlining, er de ekspanderbarre paneler omsluttet af kraftige elastikker. Dette system sikrer, at uanset hvor meget eller lidt luft, der er i vesten, så har luften let ved at bevæge sig rundt i vesten, for at sikre dig optimal balance uanset din position i vandet – på maven, på ryggen, på siden, du får maksimal støtte og komfort i alle stillinger. Dette kommer virkelig til udtryk, når du kommer ned i vandet, hvor du virkelig vil føle dig fri og komfortabel.
De store spænder ved skulderstropperne, er virkelig dejlige idet de uden problemer gør det muligt løsne og justerer, selv om du har tykke 3-fingerhansker på. Det samme gælder resten af spænderne, som også er nemme at komme til og betjene.
Vestlommerne er store og nemme at komme til. Den store slip på lynlåsen til lommerne gør det nemt at åbne og lukke lommerne selv om du ikke kan se, hvad du laver. På højre side har vesten også en mindre ekstralomme, med plads til en reservemaske, skriveplade eller lignende mindre udstyr.
Vesten leveres med lommer til integreret bly 2 gange 5 kg. Der ud over har du 2 vægtlommer bag på vesten til finjustering af din afbalancering.

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk