Scubapro Dive'N'Roll taske

Scubapro Dive ‘n Roll
dive-n-roll_front.jpg (23900 byte)Dive ’n roll er en stor taske du kan bruge til rejsebrug og fragt af dit udstyr. Tasken har en volumen på 145 liter, hvilket skulle være nok til de fleste. Tasken er delt op i 3 tasker og alle taskerne kan bruges separat.
Bundtasken er lavet som en trolley med en fast bund i et hårdt plast materiale, et teleskops håndtag samt to store rulleskøjte hjul. Bundtasken er ideel til at pakke dit udstyr ned i, så det ligger beskyttet via den faste bund. Den store åbning til bundtasken gør det meget let for dig at pakke tasken med det du gerne vil have med. De store hjul gør det også let for dig at trække tasken hen over alle typer overflader som dårlig asfalt, fliser samt bådbroer med mellemrum mellem brædderne.
Du kan lyne fronttasken af og kan bruge den som rygsæk, udover at være en del af hele tasken. I fronttasken kan du med fordel pakke ekstra tøj som du ikke vil have liggende sammen med dit udstyr. Det sidste er, at en af frontlommerne kan lynnes af, og så har du en bæltetaske, hvor i du kan have dit kamera, penge og pas.
Alle dele af tasken er lavet i kraftige og meget slidstærke materialer. Tasken er udstyret med adskillige håndtag så du har fri mulighed for at bære eller rulle tasken.
Lagervare i Dykkercentret 1745,- (1396,- eksl. moms).
Du kan bestille tasken via Dykkercentrets E-Handel.

dive-n-roll_combo.jpg (33149 byte)  dive-n-roll_side.jpg (18763 byte)

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk