Scubapro Breze vented snorkel

Breeze Vented fra Scubapro

Scubapro Breeze Vented er perfekt til dykning og snorkling. Breeze snorklen er designet for at gøre det nemmere og mere behageligt for brugeren. Snorklen er lavet med et mundstykke i blødt silikone, mundstykket kan drejes på snorklen, så det kommer til at passe perfekt.
Tømningen af snorklen er gjort nemmere med ventilen i bunden, hvor den giver mest effekt.

Snorkel rørets afslutning er skråt skåret, så der ikke kan komme vand direkte ned i røret. Snorkelrøret er justerbart, så det kan indstilles for at give den mindst mulige vandmodstand.

Den helt specielle quick-kobling gør af- og påmontering nem og helt utrolig sikker. Man monterer simpelthen en del af quick koblingen på din dykkermaske og klikker den sammen med delen på snorklen. Ud over nemhed og sikkerhed gør det også, at snorklen bliver utrolig behagelig og komfortabel at bruge. Det geniale ligger i at quick-koblingen kan glide op og ned af den specielle holder på snorklen. Dette gør at snorklen altid sidder perfekt og mest komfortabel i din mund. Når du skal bruge regulatoren slippes snorklen med munden, og den glider ned og væk. Det sikrer samtidig, at snorklen ikke stikker langt over dit hoved og kan hænge fast i alt muligt.
På lager i Dykkercentret. (172,-) 215,- inkl. 25% moms.

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk