Pressemeddelse Uwatec galileo Sol

Uwatec Galileo Sol
Uwatec Galileo SolEt gennembrud indenfor dykkercomputerteknologi.
Uwatec har været den førende fabrikant af dykkercomputere siden den første Aladin computer blev introduceret for næsten 20 år siden. Med over en million solgte enheder, er udvalget af computere nu fornyet med en revolutionær ny teknologiplatform Galileo Sol.
Den helt nye Galileo dykkercomputer indeholder mange innovative teknologier, der sikrer dig den ultimative dykkercomputer.
Det mest innovative er Galileo’s pulsmåler, udviklet i samarbejde med Polar. Pulsmåler er aldrig før set implementeret i en dykkercomputer. Denne teknologi måler og gemme ikke kun hjerterytmen i løbet af dykket, men medtager intensiteten af dine fysiske anstrengelser i dekompressionsberegningerne. Samtidig med at den kan tage højde for din egen fysik.
Galileos andre nyheder er Navigationssystem med digitalt kompas.
Galileo inkluderer et fuldkommen gyroophængt digitalt kompas inkluderende kurssætning og hukommelsesfunktioner til præcis navigation. Raffineret teknologi tillader kompasset at fungerer korrekt uanset instrumentets position. Den grafiske fremstilling viser den ønskede retning, der vil guide dig tilbage på kursen, hvis du afviger fra denne. Kompasset skal aldrig kalibreres.
Ekstra stor dot-matrix display giver mulighed for 3 forskellige skærmopsætninger. Dette gør at dykkeren individuelt kan indstille skærmopsætningen efter sine personlige præferencer.
Luftintegreret.
Galileo bruger en radiosender placeret på regulatorens førstetrin til at måle og videresende flasketrykket – via en interferensfri kodet sendefrekvens til håndledsenheden. Flasketrykinformationerne benyttes til at beregne en ægte resterende bundtid i forhold til luftforbrug. Desuden tages der hensyn for den fysiske effekt af gasoptagelse i vævene (uafhængig eller kombineret med pulsmåling).
Prædikativ flergas. UWATEC’s ZH-L8ADT MB PMG algoritme giver dig mulighed for med Galileo at bruge op til 3 Nitrox-blandinger (21 – 100 % O2) i løbet af et dyk, hvor opstigningsplaner beregnes for alle mulige kombinationer af de forprogrammerede blandinger. Resultatet af de forskellige dekompressionsberegninger kan blive vist på displayet i et decideret dekoGalileo Sol kompas opsummeringsskærmbillede. Algoritmen understøtter også Uwatec’s beviste mikroboblebeskyttelsesteknologi ved hjælp af 6 dykker-valgfrie niveauer.
Klar tekst, flersprogs alarmer. Alle opmærksomhedssignaler og alarmer bliver vist med klar tekst på det store dot-matrix display. For eksempel, hvis en dykker stiger for hurtigt up vil Galileo vise ”ASCENT TOO FAST!” Tekst opmærksomhedssignalerne bliver vist i et af de 6 forprogrammerede sprog (engelsk, tysk, fransk, italiensk spansk og hollandsk, flere vil være mulige at downloade) og understøttes visuelt og hørbare alarmer. Vi forventer at Dansk vil kunne downloades inden udgangen af 2007.
Brugervenlig. Egenskaberne med flersprog går igen i alle interfaces, så som menuer og logbogsprogram. Galileo’s ekstreme brugervenlighed, medvirker til dens fordele som dykkercomputer, der gør den lige som nem at bruge som en mobiltelefon.
Grafisk data display. Galileo har en søjle-graf der repræsenterer mætningen af vævene og iltens giftighedsniveau. De grafiske egenskaber udvider visningen af dykkerprofilen på displayet under selve dykket; hvis dekompression eller MB level stop er nødvendige vil Galileo vise dybden og tiden i profilen.
Personificering. Dykkeren kan indtaste sine personlige oplysninger (navn, certifikatnummer), ulykkeskontakt, medicinske (såsom allergier) og dykkerforsikring ind i Galileo; i tilfælde af en ulykke kan ulykkesinformationerne vises ved et tryk på en knap.
En eksklusiv Uwatec præstation: Muligheden for at opdaterer Galileo’s software via infrarød interface. Det er muligt at downloade opdateringspakker over Internettet og få nye egenskaber og nye sprog. SmartTRAK kan også bruges til at skræddersy Galileo’s indstillinger og vise al dykkerrelateret information. Galileo’s hukommelse kan indeholde over 100 timers dykkerprofil og 100 bitmap billeder så som vragkort, rutebeskrivelse og andet, som dykkeren kan bruge til at orientere sig ud fra.
Takket være den oliefyldte elektronikafdeling kan Galileo gå ned til maksimum 330 meter (EN12219 standard), hvilket i praksis betyder testning for alle funktioner på større dybder end 400 meter.
Batteriet er i en luftfyldt total separat afdeling, hvilket gør det muligt for dykkeren let selv at skifte batteriet, når hvis det skulle blive nødvendigt. Batteriet kan desuden skiftes imellem to dyk uden at miste nogen informationer.
Galileo Sol, der er den første og mest avancerede i en Galileo serie forventes på lager april 2007.
Download yderligere information 1MB PDF

Køb dit udstyr på edyk.dk
Se de sidste nyheder på dykcen.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo

Bliv gratis medlem af Dykkercentrets kundeklub