Funny maske

Seac Sub Diamond Ice

DIAMOND ICE
Diamond01.jpg (18128 byte)
Diamond Ice er et stykke dykkermateriel ud over det sædvanlige, den er en helhed af ultimativ gennemtænkt teknik og elegant design.
Når du dykker med en Diamond Ice regulator, vil du opleve at det er imponerende let at trække vejret. Dette skyldes det nye balanceringssystem. Du har mulighed for at undgå freeflow situationer, både ved en pre-dive/dive knap samt en justering af indåndingsbelastningen. Begge knapper er store, let tilgængelige og nemme at betjene, selv når du har tykke handsker på.
Lige meget hvor stor din arbejdsbelastning er, vil Diamond Ice altid leverer dig alt det luft du får brug for.
Førstetrinnet er opbygget over det balancerede membransystem. Det nyudviklede tørre anti fryse system på 1.trinnet gør det muligt for dig at bruge regulatoren selv under ekstrem kolde forhold. Førstetrinnet er meget kompakt og kan tilpasses til alle typer ventiler. Diamond Ice er udstyret med to højtryksudgange, så du frit kan vælge om du vil have dit instrument i højre eller venstre side. De 4 lavtryksudtag giver dig også mulighed for at tilslutte det nødvendige udstyr. To af lavtryksudtagene er vinklet med 30 grader, dette gør at du får slangerne frem i en bedre vinkel tættere på kroppen. Det giver mere komfort og bedre tilpasning i munden.
Det nye design viser et gennemført stykke teknik. De nye bløde former samt de mat polerede overflader giver regulatoren et eksklusivt look samtidig med at alt er funktionelt.
Diamond Ice er derfor en ideel regulator for alle, lige fra professionelle- til fritidsdykkere. Eller til dig der bare vil have den flotteste og bedst fungerende regulator på markedet.
Leveres med international (bøjle), DIN 200 eller DIN 300 tilslutning.
Din Seac Sub Diamnond Ice er selvfølgelig inkluderet 3 års garanti og 2 års gratis service eksl. udskiftede dele for 3245,-  (2596 eksl.). Mulighed for 5 års Serviceaftale.
På lager i DYKKERCENTRET.
Du kan bestille din Diamond Ice via E-Handel.

8200diam01.jpg (62654 byte)  8200diam03.jpg (45350 byte)  8200diam02.jpg (25825 byte)  8200diam04.jpg (45792 byte)

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk