Dry One

Dry One Dry One er den ene af Seac Sub’s nye tørdragte som forbedrer komforten under dykning, når det er koldt.
Dry One er ubetinget en af de mest komfortable og slidstærkeste tørdragte på det Danske marked. Dragten er fremstillet i 3,5 mm. der er højrestistent mod sammentrykning. Indvendigt er der benyttet spandex, en ekstrem fleksibel overflade. Udvendigt en ekstra strækbar Lycra for optimal slidstyrke og holdbarhed.
Lynlåsen er beskyttet af et ekstra lag neopren for at mindske slitage. Samtidig beskytter det ekstra lag din BC-vest mod slitage fra metallynlåsen.
Sømmene er udført med en speciel som med meget lille penetration i dragtmaterialet. Indvendigt ved alle sømme, er der et dobbeltlag BICOM neopren for ekstrem lang holdbarhed og styrke.
Selve dragten leveres med , feederslange, opbevaringstaske og hætte og selvfølgelig i både dame og herre størrelse.
I dame størrelser fås den fra XS (støvle 36/37) til XL (støvle 41/42). I herre størrelser fra S til XXL. De enkelt dragtstørrelser levers med forskellige størrelse støvler.
Alt i alt en dragt som gør dykning meget sjovere. Den er mere komfortabel end de fleste, uden at det går ud over kvalitet og det visuelle indtryk. Reklamematerialet lever fuldt op til det indtryk, jeg har fået af dragten.
Samlet 9995,- alt inkluderet.

Læs mere om Dry One dragte her

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk