Seac Sub Icaro

Seac Sub Icaro

icaro.jpg (105026 byte)Vesten med alt undtagen for mange kilo, Icaro vejer kun 2,7 kilo. Icaro vesten er endnu en gang total nytænkning fra Seac Subs designere. Icaro er et helt nyt koncept inden for vingeveste, hvor funktionalitet og letvægt er forenet i en perfekt vest. Hurtig og let justering sammen med den lethed hvormed den bruges gør Icaro til et ideelt og uovertruffet stykke udstyr til alle dyk.
Icaro er selvfølgelig med Seac Subs berømte Back to Frame stropsystem, men i en ny og endnu bedre udgave. Nu skal du ikke længere justere skulderstropper, mavebånd og brystspænder for at montere vesten. Det nye patenterede spændesystem gør det muligt at fastgøre vesten perfekt ved hjælp af kun 2 spænder foran på vesten.
Rygskjold og D-ringe er fremstillet i en speciel hærdet aluminiumslegering af samme type, som bruges i Augusta helikoptere. Legeringen betegnes som Navalaviation og er sammensat og hærdet for den største modstandsdygtighed over for saltvand og samtidig ekstrem lav massefylde = lav vægt. Rygskjoldet er polstret for den bedste komfort og minimal kuldeoverførsel fra metallet.
Selve vesten er af singel bladder typen for at give største komfort mindst mulige vandmodstand, når du svømmer. Materialet den er lavet i er Cordura 1000, som er helt ekstremt stærkt og modstandsdygtig over slidtage, salt og sol. Samme type materiale benyttes blandt andet til skudsikre veste og motorcykelbeklædning på grund af robustheden og slidstyrken.
Icaro er ikke kun perfekt som rejsevest, men til alle former for sportsdykning.
Til de meget krævende dykkere kommer Icaro i en Tech version med 25 kilo opdrift og 2 flaskeremme. IcaroTech er en mere traditionel vingevest med indersæk. Til forskel fra andre veste er indersækken i nylon for større slidstyrke og længere levetid.
Icaro og Icaro Tech kan monteres med ikke mindre end 5 forskellige typer lommer, der er ekstra udstyr.
Icaro og Icaro Tech leveres i 3 størrelser. XS-S, M-L og XL-XXL alle med 16 kilos opdrift.
Icaro forventes på lager i Dykkercentret foråret 2005 til 3795,- inkl. 25% moms.

781 Icaro.jpg (78292 byte)  782 Icaro.jpg (88749 byte)  783 Icaro.jpg (86907 byte)  784 Icaro.jpg (87583 byte)  785 Icaro.jpg (95551 byte)

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk