Pressemeddelse

Seac Sub Pro Lady

Pro Lady er en vest designet specielt til kvinder. Pasformen og mulighederne for justering af brystspændet er anderledes end ved alle andre vestetyper. At vesten er specielt designet til kvinder ses og tydeligt af størrelsen på vesten. Pro Lady er udformet, så skulderstropperne ikke glider ned bare fordi dykkeren ikke er en bredskuldret fyr. Vesten designet for maksimum komfort med polstring alle de rigtige steder – hvorfor er det kun pigerne, der skalhave det godt?
Pro Lady er designet med “frame to back system”, Hvor alle vestens bæreseler er monteret direkte i vesten rygskjold. Det giver dykkeren den bedste komfort, helt forskellig fra de traditionelle BC veste. Pro Lady har ligeledes mulighed for integreret bly som følge af Seac Subs unikke Integrated Weight System (IWS). Det betyder, at du kan fjerne en del af eller al vægten fra dit blybælte. Vesten er polstret udsatte steder for at give den absolut bedste komfort under dykket.
Denne vest leveres med et rigt udvalg af tilbehør, der er inkluderet i vesten: 2 lommer der er fuldt tilgængelige selv med luft i vesten. Karabinhage i den ene lomme. Retractor. Octopusholder. Integreret holder til instrument og andet. 4 rustfri D-ringe og 1 plast D-ring. 3 overtryks- og dumpventiler.
Pro Lady er fremstillet i 1000 cordura, der gør den praktisk taget livstids holdbar.
Importør DYKKERCENTRET.

PRO LADY.jpg (51953 byte)

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo

Se de sidste opdateringer på dykcen.dk

Se de sidste spændende dykkernyheder på E-News