Pressemeddelelse harpun X-Fire

Seac Sub X-Fire harpun serie
X-FireMed X-Fire serien fra Seac Sub kan selv den mest krævende U/V-jæger få opfyldt alle sine behov. X-Fire er resultatet af flere års forskning og udvikling. Kun de bedste materialer er udvalgt til produktionen af X-Fire for at sikre den absolut højeste kvalitet.
Løbet på X-Fire er fremstillet i en let meget stærk legering, der er korrosionsbestandig. Håndgrebet er helt unikt i sin udformning, hvilket tydeligt mærkes første gang du får harpunen i hånden. Håndtaget er monteret, så selv løbet er en naturlig forlængelse af dette og ikke som normalt et rør placeret oven på håndtaget. Håndtagets placering sikrer den optimale sigtelinie i en naturlig forlængelse af din hånd og arm. Alle aftrækkerdele er udført i laserskåret rustfrit stål, der er behandlet antifriktion behandlet. Den helt nye måde at holde spyddet fast på, sikrer uhindret sigtelinie og absolut minimal friktion ved affyring. Det medfølgende spyd er udført i hærdet Sandvik stål. Linehjul leveres som ekstra tilbehør, hvis du skal ud og fange de rigtig store og stærke fisk.
X-Fire leveres i 7 forskellige længder fra 50 til 115 cm.. Spydlængderne er fra 65 til 150 cm.
Fra 1495,-. Alle størrelser er lagervare i Dykkercentret.
X FIRE 04.jpg (20960 byte)     X FIRE 02.jpg (23873 byte)     X FIRE 05.jpg (27455 byte)     X FIRE 06.jpg (17982 byte)     X FIRE 03.jpg (40775 byte)

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk