DYKKERCENTRET starter sin 18. sæson

Siden starten i 1987 har Dykkercentret udviklet sig til Danmarks førende forretning med udstyr til rekreativ dykning og snorkling. I 2004 kom desuden specielle dragter til triatlon fra Aquaman på programmet. Triatlonprogrammet vil i 2005 blive udvidet med en beklædningslinie også fra Aquaman.
I 2004 har Dykkercentret sponsoreret finne- og apparatsvømmer Lene Axelsen med udstyr og Danmarks Akvarium med det kolde saltvand.
2004 blev det første år uden dykkerundervisning. Et meget positivt år med rekordsalg af udstyr.
I Dykkercentret er al energi og koncentration nu rettet mod at sikre det rigtige udstyr til dykkere og snorklere. Med egen import direkte fra fabrik kan Dykkercentret sikre stabile leverancer af udstyr hele året til konkurrencedygtige priser. Igennem en meget streng kvalitetskontrol bliver udstyret udvalgt af Dykkercentret, for at kunne opfylde de strenge krav, der stilles for at kunne give 3 års garanti på alt udstyret. Det betyder i praksis, at der er udstyr og leverandører, der aldrig vil blive repræsenteret i Dykkercentrets produktudvalg.
2004 var også året, hvor E-Handel slog igennem i Dykkercentret. Endeligt kunne hele Danmark købe udstyr i Dykkercentret igennem edyk.dk. Med over 1000 varer er edyk.dk en af, hvis ikke den største E-Handel i Danmark.
Dykkercentret forventer i 2005 at kunne præsentere endnu en fuld produktlinie fra en af verdens største producenter af dykkerudstyr.
Hele oktober måned fejrer Dykkercentret starten på den 18. sæson med rigtig mange gode fødselsdagstilbud i begge forretninger samt edyk.dk.