Modtager du ikke allerede E-News kan du tilmelde dig her

 
E-News nr. 61 - Juni  2009.
Sommeren er startet og med den travlhed i DYKCEN. Vi gør vores bedste for at du ikke skal vente for længe, inden vi får tid til at hjælpe dig. Hvis du kommer i forretningen imellem 10:00 og 14:00 vil vi helt sikkert have mest tid til at råde og vejlede dig. Fra 15:00 til 17:30, har vi ofte så travlt, at du ikke må forvente, vi har den samme tid til rådighed.
Vi indgået samarbejde med Atlantis Rejser, der gør deres yderste for at du som kunde skal få den optimale oplevelse, når du rejser til dykke- og snorkeldestinationer med dem. Med dit rejsebevis i hånden bliver du tilbudt udstyr til speciel pris, som en tak fra Atlantis Rejser. Gå ind på edyk.dk under Atlantis Rejser og se de gode tilbud.
Vandet er stadig lidt køligt, men med en dragt på, er det en super oplevelse at komme i vandet. Aldrig tidligere har udvalget af dragter i DYKCEN været så stor. Du kan helt sikkert finde en dragt, der passer både dig og din økonomi. Du finder selvfølgelig dragter til alle fra de helt små til de helt store af begge køn. Har du ikke tidligere prøvet at svømme eller snorkle med en dragt, der passer dig, vil du blive meget overrasket over, hvor meget varme og fornøjelse, du vil opleve. Kig ind og find din dragt i DYKCEN.
På gensyn i Dykcen.

Denne gang kan du i DYKKERCENTRETs E-News blandt andet læse om:
Diverse
- Atlantis Rejser ønsker deres kunder benytter godt udstyr for at få den bedste ferie.
Gode Ideer og TipsFri dykning anvendes til forskellige formål, udover det konkurrencemæssige.
Nyt udstyr
SeaLife DC1000 Elite kamera. Seac Sub Body Fit til dykning og snorkling.
Rejseaktiviteter
- Atlantis Rejser lancerer nye og super forbedret hjemmeside.
Sponsor -  Du er med til at sponsorer fridykker Jakob. Nye og Spændende aktiviteter i akvariet.
Tilbud -
 Kig ind og deltag i lodtrækningen om 1.000,-. Det sidste på restlageret til vanvittige priser.
Udstillinger
-
De gigantiske havmonstre svømmer simpelthen ud af lærredet i verdens bedste 3D-biograf

Atlantis Rejser yder ekstra service til deres kunder
Snorkelsæt Atlantis ResortAtlantis Rejser samarbejde med DYKCEN for at give deres kunder de bedste oplevelser, når turen går til områder med mulighed for dykning og snorkling.
Skal du ud at rejse med Atlantis Rejser? Så har du mulighed for nogle specielle tilbud, hvor du får mere for pengene. Rabatten er en lille tak fra Atlantis Rejser - der vil give dig mulighed for, at du får noget ordentlig dykkergrej med på rejsen.
Ved bestilling via edyk.dk skal dit Atlantis Rejser rejsebevisnummer noteres, skriv det venligst i feltet Notat, neden under dine adresseoplysninger, når du bestiller.
Du kan blandt andet bestille snorkelsæt Atlantis Resort, som på billedet.
Snorkelsættet består af silikonemaske, snorkel, helfodsfinner og taske.
Masken er med 2-delt hærdet glas, samt silikoneskørt der holder sig blødt og fleksibelt. En maske, der passer de fleste ansigter og som slutter tæt på grund af det bløde fleksible silikoneskørt.
Snorklen er med bidemundstykke i silikone af samme type som almindelige regulatorer. Det gør mundstykket nemt og billigt at udskifte. Snorklen har 2 ventiler for at gøre tømningen så nem som mulig. Bølgebryder i toppen af røret sikrer så lidt vandindtrængen, som muligt. Den unikke snorkelholder gør det meget nemt at montere snorklen på maskeremmen. Helfodsfinnen er med en perfekt fodlomme, der gør at du kan nyde livet under overfladen i flere timer uden problem med krampe eller andet ubehag. Det hele er samlet i en praktisk taske, hvor der også er plads til et håndklæde. 
Helfodsfinner i størrelserne 38-39, 40-42, 43-44 og 45-46.
2,5 mm shorty til dykning og snorkling i varmt vand.
Dragten har frontlynlås og en rigtig god pasform.
Din pris, når du rejser med Atlantis Rejser kun 695,-.

--------------------------------------------------------------

Nyt på www.dykcen.dk siden sidste E-News:
- 23/06-09 Sponsorat til fridykker Jakob Hansen
- 23/06-09 Sponsorat til Dansk Sportsdykker Forbund junior sommerlejr
- 16/06-09 Restlager oprydningsliste link på forsiden opdateret - nye og lavere priser
- 27/05-09 www.edyk.dk opdateret med endnu mere udstyr - Se blandt andet det store kameraudvalg
- 27/05-09 Restlager oprydningsliste link på forsiden opdateret - det tynder ud i udvalget

Er der noget fornuftigt i at dyrke fridykning?
FridykningFri dykning anvendes til forskellige formål, udover det konkurrencemæssige aspekt. Specielt når det gælder sikkerhed ved dykning, badning, surfing osv.
Jakob nævner flere eksempler:
Kystlivredning, træning af dykkerelever, (træning svenske rednings dykkere, til førstehånds indsats.), ”Dunker træning” for helikopter besætning. Og des lignende.
En af mine fri dykker kontakter, er for eksempel ved at lave et fridykkerkursus beregnet på surfing i høje bølger ved Sydafrikas kyster. Målet er at give folk over skud, til ikke at gå i panik, selvom man skulle holdes nede et stikke tid.
Min egen motivation, for at have deltaget i en lang række fridykker kurser og konkurrencer, er at få et kendskab til min egen krop og dens virkemåde. Det er den eneste måde at kunne lære fra sig på.
For mig har det været en berigelse uden lige at bevæge mig dybt ind i fridykker verdenen, og det er min overbevisning at det er meget at lære, også for ”normale mennesker”.
Jeg har øvet vejrtræknings øvelser, og ”lunge stræk” med en professionel saxofonist, og fået meget positiv respons.  Det har vist sig både at være en god ”stress håndterings teknik” og en måde at udnytte lunge kapaciteten.
Der er i det hele taget rigtig meget viden som kan tages direkte fra fri dykning, og placeres i scuba teorien. Dette var motivation for at, starte med fridykningen.

SeaLife DC1000 Elite
SeaLife undervandskameraSeaLife's mest solgte - Vidvinkel linse og Digital Pro Flash blitz medfølger
.
Før eller senere, bliver dykkere klar over, at tilføje en ekstern blitz giver de mest oplyste, de skarpeste, og de mest farverige undervandsbilleder. DC1000 Elite inkluderer kameraet, vidvinkel linse og Digital Pro blitz i en let rejsetaske.
Indstil kameraet til Extern Flash Auto mode for automatisk eksponeringskontrol med Digital Pro blitz, hvilket resulterer i livlige farver og reduceret partikelreflektion. Den eksterne blitz giver avancerede undervandsfotografer mulighed for manuel blænde og lukkertids kontrol. 
Hurtig lukkertid til de øjeblikke, hvor dit mål i søgeren bevæger sig hurtigt. 
Langtidsholdbart lithium batteri, som holder til en hel dags dykning. 
Automatisk fokus fra 5 cm til uendelig. Videooptagelse i høj format med lyd. Testet til 60 meter.
Bestil dit SeaLife kamera direkte på edyk.dk. Pris fra 4120,-.

--------------------------------------------------------------

Seac Sub Body Fit
Våddragt Seac Sub Body FitVåddragt Seac Sub Body Fit 3 mm herre og dame dragt, ideel til dykning i varmt vand og snorkling i tempereret til koldt vand. Det anatomiske snit giver en rigtig god pasform. Dragten er meget komfortabel og behagelig at bruge. Sammen med en hætte vil du kunne bruge den næsten hele året til snorkling i danske farvande. Skal du til Røde Havet er den perfekt til Scuba dykning, da den giver dig beskyttelse mod at blive revet eller brændt. Desuden sikrer den dig mod afkøling uden at være for varm i overfladen.
For at sikre dig den bedste varme er der i hals, ved ankler og håndled er lukningen forsynet med glatskind, der sikrer mod vandindtrængen i de områder. Med så lille en vandudskiftning som muligt vil du kunne holde varmen selv ved relativt lave vandtemperaturer.
Bestil din dragt allerede i dag på edyk.dk så kan du gå i vandet i morgen efter posten har været hos dig.

Atlantis Rejser lancerer ny hjemmeside
Atlantis RejserHar du ikke allerede været inde og se Atlantis Rejsers nye hjemmeside, så skynd dig - Den er simpelthen bare flot og informativ. Du kan lynhurtigt få overblik over alle rejser til din destination. Er du til lave priser og hurtige beslutninger, finder du de bedste under Last minut. God fornøjelse.
Kvalitet forpligter
Atlantis Rejser vandt i 2007 Europæiskes Rejsepris uddelt af Danske Rejseskribenter, som det rejsebureau, der har ydet den bedste service til sine gæster. Samme år fik vi tildelt Danish Travel Award som bedste danske charterrejsearrangør – valgt udelukkende af kunderne. Det er vi helt naturligt meget stolte over, men det forpligter også.
Kvalitet til en rimelig pris
Atlantis Rejser startede i 1994 med en ambition om at lave rejser lidt bedre end dem, andre bureauer kunne tilbyde. Serviceniveauet skulle være i top, hotelkvaliteten høj og gennemskuelig, og vores rejseledere skulle være kompetente ud over det sædvanlige og oftest med en akademisk baggrund.
Dette koncept har været så populært, at vores kundeundersøgelser viser, at næsten 30% af vores kunder har rejst med os før eller har valgt os på anbefaling af andre.

Tak fordi du er med til at vi kan sponsorere fridykker Jakob
Fridykning - Jakob
For andet år i træk afholdes en konkurrence i fridykning på Kreta i Grækenland. Det er dybdedisciplinerne, der er i fokus. Både danske og verdensnavne delager.
Erfarne fridykkere fra hele verden mødes fra d. 22. juni på Kreta for at træne og konkurrere under rigtig gode forhold. Under konkurrencer som denne kan man blandt andet kvalificere sig til det kommende verdensmesterskab på Bahamas.
”Jeg selv har været så heldig at blive sponsoreret af Dykkercenteret på Frederiksberg, og på den måde fået mulighed for at deltage, og forsvare min plads til VM” fortæller Jakob Hansen en af de danske deltagere.
”Vi kan nu se frem til 14 dage klart vand, med en temperatur på 22-24 grader, og en masse af udfordring. Det er ikke svært at glæde sig.”
Andre danske deltagere er den erfarne Jesper Stechmann, Maria Livbjerg og det helt unge talent Rune Hallum Sørensen fra Århus Fridykkerklub.

--------------------------------------------------------------

Danmarks Akvarium
Danmarks AkvariumSommeronsdage med aftenhygge

Hver onsdag i sommerferien holder vi længe åbent, og er vejret til det, tager vi vores gæster med på en hyggelig tur til den smukke skovsø og fanger blodsugende igler og kvækkende frøer.

I caféen vil man kunne købe en specialmenu, der egner sig til at tage med ud af huset, så den kan nydes i den lune sommeraften.
Hjemmelavet burger
Håndskårne pommes frites
Samt frisk salat og tomat.
kr.45,-
Braiseret kyllingebryst
Serveres med sprøde grøntsager
Samt hjemmelavetpastasalat
kr.75,-

Sommerferieprogram
Som altid vil der hver dag være spændende fodringer, åbent i rørebassinerne og underholdende aktiviteter.
I uge 30, 31 og 32 vil der også være forunderlige oplevelser klokken 10.30 og 15.00. Måske går vi til stranden, holder spytkonkurrence eller lærer blæksprutten nye tricks. Kom ind og se, hvad dagens oplevelser byder på.
En sommernyhed
Sidst men ikke mindst har vi udvidet dyrebestanden med en amerikansk indvandrer. Den østamerikanske brakvandskrabbe har for nylig invaderet til det sydsjællandske øhav, hvor den er en plage for flora, fauna og fiskere.
Vil man se denne lille men hårdtklemmende krabbe, kan den beskues hver dag i forundringsrummet, hvor man også kan klappe fladfisk, søstjerner og meget andet godt fra havet. 

Danmarks Akvarium har åbent hver dag fra kl. 10:00
Entré: Voksne: 100,- / Børn (3 t.o.m. 11 år): 55,- / Børn u. 3 år: Gratis
Årskort: Voksne: 180,- / Børn (3 t.o.m. 11 år): 100,- / Pens.: 140,-
Danmarks Akvarium / Kavalergården 1 / 2920 Charlottenlund
Tlf.: 3962 3283 / Fax: 3962 0416

Email: danmarks@akvarium.dk
Web: http://www.danmarksakvarium.dk/

Kig ind og deltag i lodtrækningen om et Gavekort på 1000,00 kroner
En glad vinderVi arbejder hele tiden på at opfylde dine forventninger og give dig den bedste oplevelse i Dykkercentret. Du er vores bedste medhjælper i det arbejde. Kig ind og udfyld et spørgeskema, så deltager du automatisk i næste lodtrækning om et gavekort på 1000,- kroner.
Vinderen har fået mail med besked om, at der ligger et Gavekort på 1000,- klar til afhentning i Dykkercentret.
Kig ind og udfyld skemaet, så du kan være med i næste lodtrækning.

--------------------------------------------------------------

Restlagersalg i DYKKERCENTRET - Der er stadig udstyr til vanvittige priser
Vi har ryddet op på lageret. Lige nu er der super tilbud på 2008 modeller, vareprøver og udgåede modeller. Kig ind hurtigst muligt og gør et kup. Restlagersalget varer ved til de sidste stumper er væk. Der er stadig en del udstyr tilbage og med endnu lavere priser, så skynd inden det er slut. Restlagersalget finder kun sted i DYKCEN, så du kan ikke købe via edyk.dk.
Der er ved at være ryddet pænt op i resterne og det sidste udstyr nedsættes løbende, selv om det allerede er utrolig billigt, hvor længe tør du vente?
Du kan downloade en liste med restlagerpriser fra forsiden så længe, der er udstyr tilbage.

Sea Monsters 3D
Sea Monster
En skjult, forhistorisk verden af ”havets dinosaurer” vækkes til live i denne prisbelønnede 3D-film fra National Geographic. Tag med på en rejse og oplev datidens have fyldt med sabeltandede fisk, forhistoriske hajer og gigantiske blæksprutter. Undervejs støder du på flere ekstraordinære havmonstre, der sluger hajer i én mundfuld, har 7 meter lange halse - og på toppen af fødekæden; monsteret Tylosaurus - et nådesløst og frygtindgydende rovdyr der overgår al fantasi! Filmen er ikke alene teknisk banebrydende, men også noget af det ypperste der hidtil er produceret i 3D. De gigantiske havmonstre svømmer simpelthen ud af lærredet, når filmen vises i verdens bedste digitale 3D-biograf; Tycho Brahe Planetarium

Køb dit udstyr direkte på edyk.dk
Bliv GRATIS medlem af Dykkercentrets kundeklub

Få dit udstyr efterset i Danmarks mest avancerede serviceværksted