Nova underdragt

Kallweit Nova underdragt

Kallweit Nova underdragtNova er den ultimative underdragt. Nova underdragten er en 3-lags dragt. Inderst mod din krop er der en komfortable skindbehagelige Polar fleece. Det midterste isolerende lag i hele overkroppen er i 3D Warmtex, der er super isolerende. 3D Warmtex er et tredimensionelt indbyrdes forbundet fibersystem, der sikrer optimal åndebarhed samt maksimal isolering. Ydermaterialet er i et slidstærkt åndebart polyestermateriale med vindmembran. Væskekondensering forårsaget af sved føres igennem membranen til ydersiden af dragten, væk fra din krop. Samtidig sikrer vindmembranen, at du ikke mister varme på overfladen under omklædning.
Strækbart materiale ved skuldrer og i livet sikrer den bedste bevægelseskomfort. Desuden er Nova designet med krave til beskyttelse mod vind, 2 praktiske lommer samt hånd- og benstropper.
En helt unik detalje ved Nova er de ekstremt få syninger, der holder de 3 lag Nova Lady sammen.Nova Man Alle sammensyninger giver kuldebroer. Det er af yderste vigtighed, at en inderdragt har så få kuldebroer som overhovedet muligt. Alle underdragter i flere fra Kallweit er derfor syet, så der kun er vedhæftning/kuldebroer ved afslutning af ærmerne, benene samt rundt lynlås og halsen. Den specielle teknik, der benyttes i fremstillingen kan kun udføres af eksperter i syning – Kallweit råder over nogen af verdens bedste på området. Nova dragten leveres i størrelserne XS til XXL samt målsyes ved behov.

Danmarks største samling af dykkerrelaterede links
GRATIS E-News – månedligt nyhedsbrev for alle dykkere

Du kan læse om endnu mere udstyr under Udstyrsbeskrivelser

Bestil dit udstyr direkte fra Dykkercentret på edyk.dk – samme god service og garanti