Mero tasker 2003

Mero taskeserie 2004

Med den nye taske serie fra Mero –  Travel Pack, Sports Bag, Trolly og Small Back Pack har du en taskeserie, der opfylder de vigtigste krav – plads og slidstyrke. Samtidig er serien designmæssig flot.
Desuden er der stadig de velkendte ProPack F1/03, Classic rygsæk, Club taske, Netbag og regulator taske.

Travel Pack er ubetinget markeds største (170 liter volumen) taske med hjul beregnet til alle, der ønsker at transportere udstyret nemmest muligt.  Travel Pack er så stærk at du uden problem kan transportere alt dit dykkerudstyr plus dit personlige tøj i den, når du skal ud at rejse. Der er plads til det hele, når ferieturen går syd over. Selv den mest udstyrs glade dykker har plads nok.
Ud over den store rummelige centerlomme er der 2 store sidelommer, hvor selv de længste finner kan opbevares. 2 frontlommer gør det nemt at opbevare og finde det udstyr der ikke er stort eller lidt ømfindigt.
Travel Pack er ikke udstyret med remme så den kan bæres på ryggen, til gengæld er det den letteste taske i den størrelse på markedet. Hvem kender ikke problemet med at holde sig inden for vægtgrænsen? Med Travel Pack kan du nøjes med at pakke en taske, der i sig selv ikke vejer meget.
Håndtaget kan skubbes helt ned i tasken og bliver skjult i en lille lomme der er lukket med lynlås, så det ikke kan komme ud og blive ødelagt under transporten. Når håndtaget er låst nede kan tasken bæres i remme på siden eller løftes i de store bærehåndtag, der findes i top og bund af tasken.
Travel Pack er specielt designet til at alle der vil have en solid taske, der også kan bruges til at rejse med uden at blive ødelagt.
Størrelse 80 x 60 x 40 (bredde x højde x dybde i cm.) 1495,-

ProPack F1/03 er en videreudvikling af Classic rygsækken. ProPack F1 er en stor rygsæk på 160 liter med hjul, så du kan bruge den som rejsetaske og som rygsæk. Tasken består af 1 stort center rum, 2 sidelommer til finner og 2 front lommer til diverse og tørt tøj. ProPack rygsækken er opbygget omkring en aluminiumsramme, så dit udstyr er bedst muligt beskyttet. I ryggen har Mero indlagt et teleskop håndtag, så du kan indstille det efter din højde, når du transporterer den på hjulene. Rygselen er placeret længere nede end på de almindelige rygsække, hvilket gør at den ikke kommer til at sidde og bumpe ind på dine lår og bagdel. Hjulene er med samme type lejer, som in-line rulleskøjter, men selve hjulfladen er meget bred. Det betyder, at du nemt kan transportere selv den tungeste taske selv på rimelig ujævnt terræn uden at tasken vælter.
Alle lynlåse kan låses med nye wire med lås eller separat med Meros hængelåse. Størrelse 80 x 60 x 40 (bredde x højde x dybde i cm.) 1545,-

Classic rygsækken er en klassiker i Mero’s program. Den er fremstiller i 420 denier materiale for at sikre den kan holde til saltvandet og den hårde belastning. Rygsækken består af et stort rum og 2 siderum til finnerne. I fronten er der desuden placeret 2 rum, hvor af det ene er med en regulator taske og det andet er polstret så reservedele eller hvad du nu opbevarer i det ligger beskyttet. Tasken er bygget som en rygsæk, hvilket gør at du lettere transporter dit udstyr i ujævnt terræn eller på trapper. Bæreselerne kan skjules bort, så de ikke bliver fanget i et transport bånd, når du er ude og rejse. På siden af tasken og i toppen er der desuden placeret bærehåndtag for at lette transporten, hvis du ikke skal så langt og vil bære den som en almindelig taske. Alle lynlåse kan låses med de nye hænge låse fra Mero eller den unikke wire med lås.
Størrelse 68 x 65 x 38 (bredde x højde x dybde i cm.) 695,-

Club tasken er en meget stor dykker- og sportstaske på cirka 109 liter, så der er plads til det hele. Den er kraftig og stor nok til at komplet sæt udstyr også selv om du dykker med tørdragt. Og går rejsen syd på, har du en rigtig god taske til alt dit tøj eller udstyr.
Tasken består af et stort rum, hvor du kan placere BC-vest, dragt, regulator og finner i. I hver ende er der 2 store lommer til reservedele og madkassen samt alle de andre smådele, der er nødvendige for at sikre et godt dyk. På siden på tasken, er der et stort netrum, hvor det våde tøj kan opbevares så det ikke kommer til at lugte for.
Tasken har skulderstrop og 2 bærehåndtag. Bærehåndtagene skal du bruge, hvis der er meget tungt vådt udstyr i tasken.
Størrelse 90 x 32 x 38 (bredde x højde x dybde i cm.) 395,-

Netbag er navnet på den letteste taske i Mero taskeserien. Den er fremstillet i 420 denier og Tetoron net, for at sikrer stor holdbarhed til trods for den store belastning dykkerudstyr vil udsætte den for.
Den er primært beregnet til at transportere og opbevare udstyret i på feriestederne. Selv på de store live a board både er pladsen begrænset, så når du er ankommet til feriestedet kan du med fordel pakke udstyret i nettasken og opbevare det i den under hele ferien. Fordelen er at den fylder meget lidt og udstyret får luft, så det ikke kommer til at lugte for meget og blive helt slimet fordi det ikke kan tørre. Og så er det nemt at skylle det hele på en gang, det er bare at sænke hele taksen ned i skyllekarret, hvis det er stort nok. Hæng dragten på en bøjle og lad resten af udstyret være i tasken. På vej hjem kan den eventuelt bruges til snavsetøjet. 195,-

Regulator tasken til dit regulator sæt for at beskytte dit udstyr. Regulatoren er dyrt udstyr, der helst ikke skal lide unødvendig overlast eller skade under transport.
Tasken består af et stort polstret rum, der beskytter udstyret rigtig godt. Rummet er tilpas stort nok, så selv de største konsoller kan ligge i den.
Lynlåsen åbner de tre af siderne for at sikre nem adgang og ilægning af udstyret.
Tasken er der monteret bærehåndtag. Under håndtaget er der et navneskilt så du altid kan finde din taske, hvis du husker at skrive dit navn på det.
Størrelse 34 x 34 x 7 (bredde x højde x dybde i cm.) 145,-

Trolly-ZB er markedets mest interessante løsning på en carry on bag (rejsetaske) med “indbygget” rygsæk til regulator, computer, kamera samt alt det andet udstyr, du gerne vil havde med som håndbagage.
Trollyen kan bruges til meget andet end dykkerelaterede aktiviteter. Som weekendtaske, sportstaske eller bare den ekstra taske, der altid er rar til at opbevare madpakken og det tørre udstyr i.
Tasken består af 2 store rum, hvor det forreste kan lynes af og bruges som rygsæk.
I siden er der 2 lommer til vandflasken, lidt ekstra proviant til turen eller mobiltelefonen.
I front er der 1 aflukket lomme til rejsedokumenterne eller andre papirer. samt 1 “netlomme” til nøgler og andre småting. Den sidste lomme er åben med plads til blade og aviser til turen.
Tasken er med hjul og håndtag, der kan skubbes ned i tasken, så den kan bæres som en almindelig håndtaske eller placeres i bagagerummet i flyet. 595,-

Sports Bag er den ideelle taske til alle aktive mennesker. Tasken indeholder et stort centerrum samt et stort separat vådrum, der går ind i centerrummet. I vådrummet kan det våde badetøj og håndklæde få luft og ligge adskilt fra resten af det tørre udstyr. Bruger du ikke vådrummet optager det ikke plads i centerrummet.
Der ud over fider du 2 stiklommer på siden af tasken samt “avis- og bladholder” for enden af tasken.
Du kan bære tasken i det almindelige håndtag eller på skulderen, i den medfølgende skulderrem.
Uanset om du dykker, er aktiv sportsudøver eller “bare” ønsker en god, rimelige stor og solid rejsetaske, så har du den her. 385,-

Lille Rygsæk er lillebror i programmet.
Den lille rygsæk alle bruger til hverdagens ærinder, med alle de rum du har behov for. Selv Cd-afspilleren, walkmanden eller MP3-spilleren er der plads til i den indvendige lomme. Der er selvfølgelig gennemføring for ledningen til øretelefonen.
Tasken har ikke mindre end 7 lommer til forskellige lommer til forskellige praktiske formål. Samt udvendig avis og bladlomme.
De brede polstrede skulderremme med bryststrop sikrer en god komfortabel placering på ryggen. Der er desuden et kraftigt bærehåndtag på toppen af tasken.
I forhold til brugsværdi og kvalitet er prisen meget lav sammenlignet med tilsvarende produkter fra for eksempel North Face eller Haglofs. 285,-

Importør Dykkercentret – Se flere Mero produkter her