Mero Magic 2003 semi-dry dragt

Mero Magic 2003

Magic 2003 er en finpudsning af Magic 2002 modellen, hvor man for første gang benyttede komfort indlæg i dragten, så den blev ekstremt komfortabel at have på. I 2003 modellen har Mero valgt at lave halslukningen med smothskin hele vejen rundt, så du opnår en endnu mindre gennemstrømning af vand plus en bedre komfort. Desuden er håndled- og benmanchetterne forbedret i form af en længere indermanchet end den yderste. Det sikrer en nemmere og bedre lukning, da der nu er mere materiale til at bukke op, for at skabe semidry effekten. Det minimerer det vand, der kommer ind i din dragt. Mindre vand og mindre vandgennemstrømning gør, at du får det meget varmere. Og desto varmere du har det desto bedre vil du have det under dykningen. Samtidig er det nemmere at få dragten på og slitagen på manchetterne er meget mindre, så de holder længere.
På vesten er man desuden begyndt at bruge Spandex på skuldrene. Spandex er en kraftigere og mere fleksibel overflade end den almindelige nylonoverflade. Det gør at du ikke får fnulleret og slidte områder, der hvor vestens seletøj belaster din dragt maksimalt.
Alt i alt, så gør forbedringerne at dragten ser bedre ud i længden og at du endnu bedre kan holde varmen. Det sidste plus er en finpudsning af pasformen. Mero er ubetinget den dragt på det danske marked, der har den bedste pasform til os danske dykkere. Det er ikke en tilpasset asiatisk model, men en model der er fremstillet og tilpasset nordeuropæere – både mænd og kvinder, meget små til meget store.
Designet er ændret lidt i form af nye farver og et andet tryk på knæenes slidflade. Typisk for tyskerne er, at de 100% går efter funktion og pasform. Design og udseende er noget de lader alle andre om. Vil du have den flotteste designerdragt, er det ikke Mero der leverer den. Kigger du efter funktion og pasform, finder du det ikke bedre end Mero Magic 2003.
Kig ind i Dykkercentret og se/prøv Danmarks bedste semi-dry.

  Magic 2003 Overall 2695,-      Uni-West 895,-

Komplet Mero Magic 2003 bestående af Overall og Uni-west. Kun 3295,- Du sparer 295,-

  Løs hætte 195,-      Handsker fra 195,-

Rockboot.jpg (14987 byte)  Støvler fra 315,-

Se desuden beskrivelse af Mero Magic 2002 her og den oprindelige udgave her