ProPack F1

Mero ProPack F1
Download i PDF 41KB
Den tyske producent af kvalitetsudstyr Mero har ved test i Tyskland og flere andre lande fået bedømt deres nyeste rygsæk som den bedste på alle punkter.
ProPack F1 har et unikt hjul- og håndtagsystem, der sikrer tasken mod at vælte selv i meget ujævnt terræn. Håndtaget er selvfølgelig justerbart, så du kan sikre den bedste højde til dig. Skulderstropperne er placeret så tasken trods sin størrelse kan benyttes at alle, selv piger der normalt ikke kan få en taske der passer i højden. At hjulene er med lukkede lejer som inline skøjter er for Mero en selvfølge.
Bærehåndtag samt skulderstropper pakkes væk i der til indrettede lommer ved flytransport for at undgå beskadigelse under transporten.
Volumen på tasken er ikke mindre end 150 liter så du kan med sikkerhed opbevare et komplet sæt udstyr uanset hvor meget det fylder.
Under transport ligger udstyret trygt og sikkert i tasken der ud over at være med aluminiumsramme har forede sider for at beskytte dit udstyr bedst muligt.
Tasken består af et stort hovedrum, 2 store sidelommer, 2 forlommer hvor den ene er polstret og den anden er til regulatortasken. Den polstrede regulatortaske er selvfølgelig inkluderet når du får leveret ProPack F1.
1545,- inkl. polstret regulatortaske.
Lagervare.
Importør DYKKERCENTRET 3323 2662.

Propack F1 - Verdens bedste dykker rygsæk