Mero Mynox 2003

Mero Mynox 2003

Mynox 2003 er en komplet ny udvikling både teknisk og designmæssigt af den tidligere Mero model Mynox.
Mero har med sædvanlig tysk grundighed i deres Mynox 2003 overført en mange af detaljerne fra topmodellen Magic. Blandt andet formsyede arme og knæ partier, der gør dragten meget komfortabel for dig at dykke i. Mero har ligeledes inkluderet de forstærkede knæpartier fra Magic’en. De giver dig en større slidstyrke sammen med ekstrem fleksibilitet. Hvad hjælper det med en kraftig knæbeskytter hvis det hæmmer dine bevægelser?
Samlet giver det en dragt med stor komfort og slidstyrke samt perfekt pasform til de fleste og pasformen er ubetinget det vigtigste , når du vælger dragt.

Dragten er fremstillet i 7 mm kvalitetsneopren med Termoplus for varme og komfort. Termoplush inderbeklædningen gør det meget nemmere at tage dragten på, når den passer perfekt, det vil sige sidder til over det hele uden luftlommer. Desuden minimerer Termoplush vandudskiftningen helt tæt på kroppen. Dragten er med dobbelt manchetter i både arme og ben, så du kan bruge dragten som semitør eller som våddragt. Det giver dig den fordel, at du kan benytte dragten under mange flere forhold end mange andre dragter. Dragten består af en 7 mm. heldragt, som du kan kombinere den med en 5 mm vest med hætte, så du kan holde varmen når du skal dybere og det bliver koldt. Heldragten kan benyttes alle steder syd på og med vesten er dragten varm nok til dykning hele året i Danmark.

Dragten leveres i 6 dame og 10 herre størrelser. Tilpasning udføres, hvis nødvendigt, hvilket det meget sjældent er da pasformen er bedre end de fleste andre dragter.

Overall 1795,- 
Vest 895,- inkl. 
Løs hætte 195,- 
Komplet med vest 2395,-. Du sparer 295,-

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk