Mero Multi Pack

Mero Multi Pack

Multi pack er en stor multitaske, du kan bruge som rygsæk eller trolley ( taske med hjul). Tasken er på 128 liter. Der god plads til alt udstyret, uanset om du skal på dykkertur her hjemme eller en tur ned syd på.
Tasken består af flere dele. Den store taske er foran monteret med en mindre taske, som du kan afmonteres. Du har altså to tasker i en. Den store taske kan du pakke alt dit dykkerudstyr ned i. Den mindre taske med “bøjlestang” i toppen, er perfekt opbevaring af dit tøj.
Begge tasker er udstyret med mange lommer, så du kan opdele dit udstyr for lettere at få adgang til lige det, du har behov for. Når du skal ud at rejse kan rygstropperne gemmes af vejen i tasken, så de ikke hænger fast nogen steder. Håndtagene i bunden gør det nemmere at håndtere tasken under transport og løft. Trolleydelen har teleskophåndtag, så du let kan transporter din taske rundt på de store letløbende kuglelejehjul. Den perfekte taske til den krævende dykker.
1540,- inkl 25% moms
MultiPack_05.jpg (43484 byte)  Mero_Multipack-d1_05.jpg (71769 byte)  Mero_Multipack-d2_05.jpg (70575 byte)  MultiPackMontage_05.jpg (47824 byte)
På lager i DYKKERCENTRET. Kan bestilles direkte på edyk.dk

Snorkling er ikke kun for voksne
Se hvem DYKKERCENTRET sponsorerer

Checkliste før afrejse – Husk det hele og få en god ferie

Diverse Info – Alt muligt dykkerrelaterede informationer finder du her