Mero Magic

Danmarks bedste semi-dry Det er store ord i land, hvor janteloven hersker, men ikke desto mindre sand.
Mero har igennem hele deres produktion vist, at de står for tysk grundighed og kvalitet. Mero fremstiller sine produkter med størst hensyn til funktionalitet frem for design. Det giver ikke altid de flotteste dragte, men ubetinget de mest funktionelle og komfortable dragte.
Mero Magic 2002 modellen er videreudvikling af den oprindelige Magic model, der blev introduceret i 1998. Mero Magic fremstilles i fine-cell supersoft 100% Dupont neopren, der består af ikke mindre end 5 lag med hver sin funktion. Lagene er multistrech nylon, 100% fine-cell supersoft Dupont neopren, varmereflekterende lag, klæbende elastisk lag, metalliseret Thermal plush. Samlet giver denne konstruktion det varmeste og mest fleksible materiale til produktion af dragten. I skulderpartierne er ydermaterialet af Spandex for ekstra slidstyrke. Mero Magic består af en heldragt med dobbelt manchetter og vandtæt lynlås på langs af ryggen for at give den bedste pasform og komfort. Der til kan du benytte en løs hætte eller vest med fast hætte. Opbygningen af dragten i disse elementer sikrer, at du kan sammensætte den perfekte dragt til alle forhold.
For at sikre den perfekte varmebeskyttelse, anbefales det at du benytter Mero Semi-dry handsker og sokker, der passer til dobbeltmanchetterne.
Vil du holde varmen i det kolde danske vand skal du dykke med Mero Magic.
Hætte 215,-
Vest med hætte 845,-
Heldragt 2645,-
Komplet dragt inkluderet vest med hætte 3395,-.
Importør Dykkercentret.

           

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk