Dykkerlygte MB Sub Photon

Produkttest fra Sportsdykkeren nr. 6 – 2008
Tegn abonnement på bladet Sportsdykkeren 

MB Sub – Photon
Dykkerlygte MB Sub PhotonMB Sub er med Photon lygten gået nye veje. Den adskiller sig fra de andre lygter på indtil flere punkter, men mest bemærkelsesværdigt er nok, at lygten kun benytter én LED. Led’en er en Ostar fra Osram. Og kigger man nærmere, kan man se, at Osram har opnået det høje lysudbytte ved at placere seks små LED’er ved siden af hinanden. Lyset er meget kraftigt, og reflektoren samler lyset i et centreret punkt, men dog med en vis spredning omkring centeret.
Dykkerlygte MB Sub PhotonPhoton lygten adskiller sig også ved, som den eneste lygte, at benytte Lithium Mangan batteri, der ifølge producenten ikke har nogen hukommelseseffekt (batteriet tager ikke skade af sjat-ladning), minimal selvafladning, og endelig påvirkes batteriets kapacitet ikke af at komme i koldt vand.
Kontakten er en drejekrans, der er klipset på lygtehovedet, og ved hjælp af en magnet fortæller elektronikken drejekransens stilling. Dermed har MB Sub elimineret risikoen for lækage ved ikke at have nogen gennemføring til kontakten. Under transport kan drejekransen fjernes helt, hvorved man er sikker på, at lygten ikke ved en fejl tændes.
Photon lygten har også reservelys, der fungerer ved, at lygten blænder ned til 30% lysstyrke, når batterispændingen bliver lav. Herefter kan den lyse i 30 minutter.
Lygten er lavet i elokseret aluminium og har en finish, der imponerer og giver indtryk af en særdeles hårdfør og pålidelig lygte. Og selvom prisen ligger i den høje ende, er den bestemt pengene værd.
Læs mere om batterier

Kig ind i Dykkercentret og find din nye MB Sub Photon lygte eller køb den direkte på www.edyk.dk

Sidste nyt på dykcen.dk
Gode dykkersteder i Danmark

Pressemeddelelser udsendt af Dykkercentret

Bestil dit udstyr direkte fra Dykkercentret på edyk.dk – samme god service og garanti