Dykkerlygte MB Sub Fun Light LiMn

MB Sub Fun Light LiMn

Ny superlygte fra MB Sub – Fun Light LiMn
MB Sub Fun Light
MB Sub introducerer Litium-Mangan batterier i sine nye og mest populære lygte Fun Light LiMn. Ud over de nye batterier er designet det samme, som de tidligere modeller af MB Sbs mest solgte lygte. De nye Litium-Mangan batterier har flere fordele frem for tidligere Nikkel Cadmium eller Nikkel Metal batterier. Litium Mangan batterierne er så godt som ikke selvafladende og de har høj kapacitet selv under kolde forhold. det betyder batterierne ikke vil blive ødelagt selv om der ikke bliver ladet på dem i længere tid. Alle ved, at det praktisk taget ikke er nogen lygter der kan opfylde det de lover med hensyn til lystid. Problemet er de lave temperaturer der er i vores kolde nordiske farvande. Litium Mangan batterier lader sig ikke påvirke i nær samme grad som tidligere batterityper. Du kan lade uanset hvor meget de er afladede, så du er helt sikker på fuld kapacitet, når du skal i vandet.
Lygten har 3 trins dimmer, så du altid kan sikre korrekt belysning. Batteriindikatoren på lygten bagside informere dig løbende om, hvor stor kapacitet der er tilbage i batteriet. Du kan derfor selv sikre lys til hele dykket, ved at begrænse lysstyrken for at give længere brændtid.
16,8 V – 4,8 Ah. Halogenspot med mulighed for diverse spredninger i 30, 48 eller 70 Watt maksimum. 30 watt cirka 140 minutter lystid. 70 watt cirka 55 minutter. Med LED pære får du over 24 timers brændtid. Hurtiglader maksimum 4 timer ladetid.
Se hele beskrivelsen fra MB Sub – 446KB PDF
Leveres med hurtiglader. Kig ind i Dykkercentret eller køb direkte på edyk.dk
Læs mere om batterier

Danmarks største samling af dykkerrelaterede links
GRATIS E-News – månedligt nyhedsbrev for alle dykkere

Du kan læse om endnu mere udstyr under Udstyrsbeskrivelser

Bestil dit udstyr direkte fra Dykkercentret på edyk.dk – samme god service og garanti