Links – udstyr

Links – Udstyr

Mangler vi et link så giv besked.

Diverse – Alt med interesse for dykkere
Erhverv – Diverse link om erhvervsdykning
Klubber – Danske Dykkerklubber
Rejser – Links med nyttige informationer til næste dykkerrejse
Uddannelse – Uddannelsessteder og organisationer

For at sikre dig de bedste priser køber vi udstyret så direkte fra producenterne, som muligt.
Følgende mærker købes direkte fra producenterne uden fordyrende mellemled:
Konfidence, Scubapro, Seac, Seemann, Si Tech, Subal, Uwatec og Waterproof.
DYKCEN er Dansk distributør for: Dryglove, Kallweit, Mero og UTC.
SeaPro er Dykkercentrets registrerede varemærke, der benyttes på alle produkter fremstillet til DYKCEN eller indkøbt direkte fra fabrikken uden om de normale udstyrsproducenter.
A – B – C – D – E – F – G – H – I – J – K – L – M – N – O – P – Q – R – S – T – U – V – W – X – Y – Z – Æ – Ø – Å
Citizen er verdens bedste fabrikant af dykkerure. Det berømte “Pingo ur” kommer fra Citizen. I dag er Citizen mest kendt for deres Promaster Eco Drive ure, hvor der aldrig skal skiftes batteri.
DYKCEN er autoriseret Citizen forhandler.
Kallweit blev grundlagt i 1992 og er i dag den førende tørdragtsproducent i Tyskland. Ud over dragter til dykning udvikler Kallweit kemikalie- og beskyttelsesdragter til industribrug. Kallweit leverer dragter til brandvæsen, redningsvæsen, specialstyrker og sportsdykkere. Blandt andet Søværnets special- styrker samt pionererne i Københavns Brandvæsen dykker med Kallweit dragt.
DYKCEN er importør af Kallweit produkter.
Konfidence er en familievirksomhed, der startede i Storbritannien i 1998. Deres plan var, at designe, fremstille og distribuere Konfidence Jacket, der er opdriftshjælpemiddel til svømning for børn.
I Dykkercentret finder du deres dragter til børn. Dragterne passer fra 0 til 13 år og er perfekte til svømning både i svømmehaller og udendørs i Danmark og på ferien.
DYKCEN køber direkte fra Konfidence. Badedragter til babyer og børn
MERO fra Tyskland er eksperter i neopren.
Mero leverer handsker, støvler og alle former for våd- og semi-dry dragte i ægte tysk kvalitet. Desuden producerer Mero markedets bedste dykker rygsække med eller uden hjul.
Mero producerer blandt andet specielt fremstillede tasker til Søværnets specialstyrker samt jægerkorpset. Foråret 2007 leveres desuden de første specieldesign- ede Magic Navy FZ5 dragter til Søværnet.
DYKCEN er importør af Mero produkter.
Mero

Scubapro er en af verdens ældste og største producenter af kvalitets dykkerudstyr. Scubapro producerer verdens ubetinget bedste regulatorer, som blandt andet dykkerne i det Danske Søværn dykker med.
Dykkercentret er godkendt som Scubapro Store på grund af vores store udvalg af udstyr. Kig ind og find dit næste Scubapro udstyr i Dykkercentret.
DYKCEN køber direkte fra Scubapro/Uwatec.
Seac ser på fremtiden med helt nye øjne.
Seac, der leverer snorkel- og dykkerudstyr til hele verden fra sin base i den østlige del af Ligurien (Italien), er et firma i færd med at forny sig.
Selv om Seac blev etableret for 30 år siden, er Seac stadig et ung firma i sjæl, ansatte og udstyr. Udviklingen igennem de sidste 15 år har fokus været på udvikling og kvalitet, hvilket i dag har resulteret i en af verdens absolut bedste udstyrslinier.
DYKCEN køber direkte fra Seac.
Sealux fremstiller nok verdens bedste undervandshus til video. Dykkercentret har blandt andet leveret undervandshus til Sony HD-videokamera til Søværnets minedykkere. MB Sub lys til video og kamera kan monteres på Sealux husene.
DYKCEN køber direkte fra Sealux. Sealux
SeaPro leverer kvalitetsudstyr fra producenter i hele verden. Ud over standard udstyr, fremstiller SeaPro udstyr efter kundens krav og specifikationer.
DYKCEN får udstyr produceret efter egne krav og specifikationer og køber direkte fra SeaPro.
Si Tech Svensk producent af de allerbedste tørdragtsventiler på markedet. Producerer også manchetter, tørhandsker og diverse adapterer og koblinger. DYKCEN køber direkte fra SiTech.
Si Tech

Subal i Østrig fremstiller nogle af verdens bedste undervandshuse til kameraer. Ønsker du den bedste kvalitet til dit spejlrefleks eller digitalkamera, vælger du Subal. Dykkercentret har blandt andet leveret Subal hus til Søværnets minedykkere. MB Sub lys til video og kamera kan monteres på Sealux husene.
DYKCEN køber direkte fra Subal.
Sub Gear by Seemann er ejet af Johnson Worlwide sammen med Scubapro. Sub Gear linien af udstyr er billigere uden at gå på kompromis med kvaliteten.
DYKCEN køber direkte fra Sub Gear.
Underwater Technology Center Ltd. (UTC) blev etableret i 2003 med en mission om at udvikle et instrument, der ville gøre det muligt for dykkere, at kommunikere sammen på en ny og bedre måde.
DYKCEN er importør af UTC produkter.
Uwatec leverer verdens bedste computere. Efter at Johnson Worldwide har opkøbt Uwatec og lagt det ind under Scubapro vil navnet Uwatec blive udfaset til fordel for Scubapro.
DYKCEN køber direkte fra Scubapro/Uwatec.
uwatec

Diverse – Alt med interesse for dykkere
Klubber – Danske Dykkerklubber
Rejser – Links med nyttige informationer til næste dykkerrejse
Uddannelse – Et lille udsnit af de over 49 uddannelsesorganisationer på verdensplan
Andet udstyr – Ikke forhandlet af Dykkercentret
A – B – C – D – E – F – G – H – I – J – K – L – M – N – O – P – Q – R – S – T – U – V – W – X – Y – Z – Æ – Ø – Å

Fenvalters produkter anvendes ikke kun til konkurrerende finnesvømmere, men også af svømmere, der ønsker træningsudstyr af højeste kvalitet. Samt fridykkere og dykkere, der har behov for finner med stor ydeevne. Fenvalter tilbyder også specieldesignede finner til U/V-rugby og livreddere.
Fenvalter udstyr lagerføres ikke af Dykkercentret.

JH Teknik blev startet i 1983, efter de første eksperimenter med dykkertelefoner tilbage i 1977.
Idégrundlaget for firmaets tilblivelse var udvikling og produktion af dykkertelefoner med en høj standard og stabil kvalitet til erhvervsdykkere. Jeg blev selv ofte konfronteret med udstyr, som ikke var pålideligt under mit job som dykker.
Kameraudlejningen er stedet, hvis du har behov for at leje kvalitets fotoudstyr for en kortere eller længere periode. I Kameraudlejningen kan du også leje undervandskamera.
Leaderfins fremstiller finner, der benyttes af førende sportsfolk i hele verden. Alle ansatte i firmaet er tidligere og nuværende aktive sportsudøvere, der ved praktisk taget alt om finner.
Alle finnerne fremstilles af unikke og topkvalitet materialer i henhold til den nyeste udvikling og teknologi.
Sebak i Estland producerer mange forskellige typer finner til alle formål. Monofinnerne benyttes blandt andet af den Danske mester Lene Andersen.
Speed Swim er et tysk firma, der har specialiseret sig i udstyr til finne- og apparatsvømning. Her finder du simpelthen alt, hvad der er behov for til finne- og apparatsvømning. Siden er på tysk.
Dykkercentret lagerfører ingen af produkterne. Hier geht´s weiter !
Uni-Safe Her finder du alt hvad en dykker kan drømme om af båd. Danmarks førende leverandør af sikkerheds- og redningsmateriel til skibe og fly. Servicering af oppusteligt materiel redningsveste, redningsflåder, gummibåde m.v.
Uni-Safe

Diverse – Alt med interesse for dykkere
Klubber – Danske Dykkerklubber
Rejser – Links med nyttige informationer til næste dykkerrejse
Uddannelse – Uddannelsessteder og organisationer
Dykinfo – Beskrivelse af dykkersteder i Danmark og udlandet
Læs om alt det spændende udstyr du finder i Dykkercentret – Udstyrsbeskrivelser
Udstyrsguider – Vejledning i valg og vedligehold af udstyr