Links – Uddannelse

Links – Uddannelse

På denne side finder du links til uddannelsessteder og organisationer.
For uddannelse se desuden links til klubber.

Diverse – Alt med interesse for dykkere
Erhverv – Diverse link om erhvervsdykning
Klubber – Danske Dykkerklubber
Rejser – Links med nyttige informationer til næste dykkerrejse
Udstyr – Her kan du læse om det udstyr Dykkercentret forhandler

Uddannelsessteder

A – B – C – D – E – F – G – H – I – J – K – L – M – N – O – P – Q – R – S – T – U – V – W – X – Y – Z – Æ – Ø – Å
Amager Dykker Center tilbyder ikke kun uddannelse, men også mange andre dykkeaktiviteter. Her er du sikker på en god og seriøs uddannelse. Efter kurset kan du tage med på dykkerture i centret dykkerbåd.
Amager Dykker Center har uddannet dykkere i mere end 10 år og er certificeret PADI 5-star IDC-center.
dyk.nu – Dykkerkurser hos dyk.nu er ikke måden at få dit dykkercertifikat lettest muligt. På nogle af kurserne undervises faktisk dobbelt så lang tid som de fleste andre kursussteder bruger på deres uddannelse.
København
Førstehjælp Danmark gå foran med det gode eksempel og leverer førstehjælpsundervisning af høj kvalitet blandt de bedste i branchen.
Med én genoplivningsdukke til rådighed pr. kursusdeltager og med en praktisk elevaktivitet på 70-80 % af undervisningstiden, garanteres en optimal udnyttelse af tiden på kurserne med hensyn til indlæring af førstehjælpsfærdigheder.
Odsherred Naturskole er en af landets største naturskoler med et meget højt aktivitetsniveau. Ud over, at vi geografisk dækker hele Odsherred, dækker vi også de mange forskellige naturtyper, der findes i området. Viften af aktivitetstilbud er derfor meget bred i emner, geografi og målgruppe.

PR-DYK er startet af en af de 5 instruktørerne fra Cooldiver, som lukkede sommeren 2004. PR-DYK kører videre med Cooldivers filosofi, hvad angår opbygning af kursusforløbet, antal af deltagere, samt sikkerheden
SOS Group består af en fast stab af freelance undervisere, som har erfaringer bl.a. fra militæret, redningstjenesten, , sundhedsvæsenet m.v.
Vores egne erfaringer, uddannelser og fritidsbeskæf-
tigelse er de grundlæggende elementer vi har med os. Derudover kommer en stor interesse for netop det at give førstehjælp. SOS Group
Uddannelse Organisationer
A – B – C – D – E – F – G – H – I – J – K – L – M – N – O – P – Q – R – S – T – U – V – W – X – Y – Z – Æ – Ø – Å
ANDI. Amerikansk uddannelsesorganisation. ANDI har specialiseret sig i teknisk samt ekstrem dykning ud over almindelig rekreativ dykning.
ANDI er repræsenteret ved selvstændige instruktører i Danmark.
andi.jpg (3596 bytes)

BSAC. Engelsk uddannelsesorganisation. BSAC har oprindeligt udgangspunkt i CMAS, men er den engelske afdeling. BSAC har skoler over alt i verden.
I Danmark repræsenteres BSAC ved selvstændige instruktører.
bsac.jpg (2168 bytes)

CMAS. Fransk uddannelsesorganisation. CMAS benyttes som certifikationsorganisation i alle klubber under Dansk Sportsdykker Forbund.
DSF har tilpasset CMAS uddannelsen til Danske forhold.
cmas.jpg (3152 bytes)

DAN blev stiftet i 1980 i USA og Europa – Italien – på initiativ fra universitets professorer og forskere engageret i dykkemedicinsk forskning og behandling af tilskadekomne dykkere. logodan.gif (3239 byte)
Dansk Sportsdykker Forbund er en sammenslutning af danske sportsdykkerklubber.
Der er over 8200 medlemmer fordelt på 158 klubber landet over. velkomstgrafik
FEDAS – Federacion Espanola De Actividades Subuaticas er den spanske uddannelsesorgani-
sation, der repræsenterer CMAS.
IAHD. Uddannelsesorganisation. IAHD har specialiseret sig i kunne tilbyde handicappede muligheden for at komme ud at dykke.
iahd.jpg (3016 bytes)

IANTD. Amerikansk uddannelsesorganisation. IANTD har specialiseret sig i teknisk samt ekstrem dykning ud over almindelig rekreativ dykning.
IANTD er repræsenteret ved enkelte dykkercentre i Danmark.
iantd.jpg (3620 bytes)

International Diving Educators Association (IDEA) blev etableret i 1952 som en del af FSDA – Florida Skin Divers Association (senere ændret til Florida Scuba Divers Association). FSDA var og er stadig en stor gruppe af politisk aktive dykkerklubber.
Irish Underwater Council (Irlandsk Sportsdykker Forbund) blev grundlagt for 40 år siden for at organisere og promovere sportsdykning og snorkling i Iralnd. På den tid var der 6 klubber. Sporten har ekspanderet igennem årene til de nuværende 86 klubber fordelt over hele Irland.
NACD National Association for Cave Diving. Amerikansk huledykker organistion.

NASE World wide NASEs internationale hovedsæde. Amerikansk uddannelsesorganisation.
NASE Worldwide

NAUI. Amerikansk uddannelsesorganisation. Blandt verdens største uddannelsesorganisationer for rekreativ dykning. NAUI er repræsenteret ved selvstændige instruktører i Danmark.
naui.jpg (2276 bytes)

PADI. Amerikansk uddannelsesorganisation. Blandt verdens største uddannelsesorganisationer for rekreativ dykning. PADI er repræsenteret ved de fleste Danske dykkercentre.
padi.jpg (1536 bytes)

Professional Diving Instructors Corporation (PDIC) er en international SCUBA trænings- and certifikations organisation. Deres web site er designet for at give dig information om PDIC og Scuba industrien.
SAA – Sub Aqua Association er et engelsk uddannelsessystem tilknyttet CMAS.
SDI – Scuba Diving International. Amerikansk uddannelsesorganisation. SDI blev dannet 1999 som en del af det succesfulde TDI, der er en søsterorganisation. TDI specialiserer sig mere i avancerede former for dykkeruddannelse.
SSI Nordic – En del af verdens største forhandlerbaserede uddannelsesorganisation for rekreativ dykning med kontor og lager i Danmark.
ssi.jpg (3388 bytes)

World Association of Scuba Instructors (WASI) er i søsterorganisation til NASE. De to organisationer udvikler fælles uddannelsesmateriale.
Deres fælles certifikater anerkendes i hele verden.
Diverse – Alt med interesse for dykkere
Klubber – Danske Dykkerklubber
Rejser – Links med nyttige informationer til næste dykkerrejse
Udstyr – Her kan du læse om det udstyr Dykkercentret forhandler
Dykinfo – Beskrivelse af dykkersteder i Danmark og udlandet
Læs om alt det spændende udstyr du finder i Dykkercentret – Udstyrsbeskrivelser
Udstyrsguider – Vejledning i valg og vedligehold af udstyr