Vind 10.000

]]> [FrontPage Save Results Component]

Konkurrencen er afsluttet

Se ny konkurrence på E-News

Vind gavekort på 10.000,-

Siden 1987 har vi heddet DYKKERCENTRET – meget er blevet udviklet og ændret siden, men navnet består endnu. Er det på tide vi skifter til et andet navn? Mener du ja og angiver et navn vi kommer til at benytte, vil du modtage et gavekort på en værdi af kr. 10.000,- til køb af udstyr i DYKKERCENTRET.
Alle der deltager i konkurrencen, er automatisk med i lodtrækningen om en regulator af typen Scubapro Mark 25 Titan AF Int / S 600 T til en værdi af 8795,-.

Dit svar skal være modtaget af DYKKERCENTRET senest torsdag den 30. juni 2005.

Skal DYKKERCENTRET have nyt navn? JA NEJ Har du svaret JA skal næste felt udfyldes. Navnet skal reflektere vores nære tilknytning til dykning og ophold i vandet. Desuden skal det reflektere vores store viden inden for neoprendragter, hvor udvalget løbende vil blive udvidet til at dække andre sportsgrene, der benytter neoprendragter. Hvis JA – Nyt navn
Dit fulde navn Vejnavn, nummer Postnummer og by E-mail                                     

Når vi har modtaget dit svar, deltager du automatisk i lodtrækningen om en regulator af typen Scubapro Mark 25 Titan AF Int / S 600 T til en værdi af 8795,-. Du vil automatisk modtage besked via mail, når den heldige vinder bliver udtrukket fredag den 1. juli 2005. Præmierne vil kunne afhentes i Dykkercentret umiddelbart efter resultatets offentliggørelse.