Foto konkurrence – Dykning og snorkling i Danmark

Foto konkurrence – Dykning og snorkling i Danmark

2 konkurrencer – 2 præmier

Billedeserie konkurrence
Betingelser: Billedeserien skal bestå af minimum 10 billeder fra en dykker- eller snorkeltur i Danmark, med minimum 5 undervandsbilleder fra turen. Der skal være navn på dyk- eller snorkelstedet samt en kort beskrivelse af stedet og dykket.
Al medsendt tekst vil blive offentliggjort sammen med billederne for samlet bedømmelse.
Præmie til vinderen
Sea&Sea Motor Marine II-EX
undervandskamera.
Værdi kr. 5745,-
Sea&Sea kameraet, der også bruges af professionelle fotografer. Læs mere om det her.

 

Enkeltbillede konkurrence
Betingelser: Ethvert billede med relation til dykning eller snorkling i Danmark kan deltage. Der skal være navn på dyk- eller snorkelstedet samt en kort beskrivelse af stedet og dykket.
Tekst og billede vil blive offentliggjort for samlet bedømmelse.
Præmie til vinderen
Sea&Sea MX-10
undervandskamera.
Værdi kr. 3395,-
Sea&Sea kameraet til den krævende fotograf med pladsmangel.
Læs mere om det her.

Generelt:
Tekst
skal fremsendes som E-mail tekst. Ingen form for vedhæftet fil vil blive accepteret.
Billeder kan fremsendes direkte via E-mail i JPEG/JPG format (maksimum 4 MB per mail) eller indleveres/fremsendes sammen med frankeret svarkonvolut til Dykkercentret som negativer eller dias.
Enhver form for materiale skal være modtaget af Dykkercentret senest søndag den 30. november 2003. Mandag den 1. december 2003 vil konkurrencematerialet blive offentliggjort på Dykkercentrets hjemmeside for bedømmelse og afstemning. Afstemningen afslutter onsdag den 31. december 2003. Afstemning kan kun fortages via e-mail med angivelse af fulde navn og mail adresse.
Der er ikke maksimum antal billeder per deltager. I forbindelse med afstemningen, vil der ikke blive offentliggjort navne på deltagerne af konkurrencen. Resultatet af afstemningen vil blive offentliggjort med angivelse af vindernes navne samt det bedømte bidrag.
Enhver form for indsendt materiale til konkurrencen må ubetinget benyttes i forbindelse med reklame eller omtale af Dykkercentret. Dykkercentret må ikke opkræve nogen form for honorar eller gebyr ved eventuel benyttelse af indsendt konkurrencemateriale.