Våddragter til børn

Konfidence våddragter til børn fra 0 til 14 år

For de allermindste
Baby våddragtBabywarma badedragten i neopren til børn i størrelser fra 0 til 24 måneder. Dragten er udført i neopren, der både sikre varme og opdrift. Med dens unikke design kan dragten tilpasses alle størrelser, så den kommer til at sidde så tæt som muligt rundt kroppen for på den måde at minimere varmetabet, når der bades i svømmehaller eller i havet under sydlige himmelstrøg.
Det bløde neopren passer perfekt rundt om barnets krop, som et varmt, kærligt kram. Dragten har stor fleksibilitet, så arme og ben er frie til vandplask. Den sikrer et godt greb om barnet, så det ikke glider ud af hænderne når, det bæres til eller i vandet.

For de allermindste
Neopren sokker til børnSammen med Babywarma dragterne har Konfidence udviklet en serie Paddlers neoprensokker
Neoprensokken fås i størrelse 3-6 måneder, 6-12 måneder og 12-24 måneder. Den har silikonegreb i bunden, så børnene kan stå fast hvor der er vådt. Sokkerne er i fleksibel neopren, så de er lette at få på og af. Paddlers leveres i 3 størrelser fra 3 til 24 måneder.
Sokkerne er perfekte alle steder, hvor der er vådt miljø og køligt. Neoprenet er varme- og fugt isolerende, der sikrer små fødder mod kulde.

For de lidt større
Våddragt til børn 2-7 årTil de lidt større børn, fra 2 til 7 år, leveres Warma dragten i 2,5 millimeter neopren. 
Den super smidige neopren sikrer en perfekt pasform og bedste komfort. Neopren er et gummimateriale, der indeholder små lukkede luftceller, der sikrer varme og opdrift.
Dragten lukkes med velcrobånd i skuldrene, så den kan tilpasses perfekt til det enkelte barn. Dragten giver både varme og beskytter den sarte hud mod UV-stråler.
Den perfekte dragt til svømmeundervisningen eller strandturen i Danmark eller under sydligere himmelstrøg.

Flere udstyrsbeskrivelser
Køb dit udstyr direkte på edyk.dk
Generel information om Dykkercentret – Her finder du os
Bliv gratis medlem af Dykkercentrets kundeklub og modtag gode tilbud