Heiser Flasker, Danmarks bedste flasker.

Heiser flasker

Danmarks bedste flasker

Som en nyhed kan du nu få en af verdens bedste tryksluftsflasker i Danmark. Flasken er fremstillet af firmaet Worthington Heiser Cylinders GmbH i Østrig. Stålet, der er benyttes til flasken er CrMo (VCL-So)-stål. Den samme type stål, som benyttes til stellet på de bedste racercykler. Flasken er fremstillet ud fra en firkantet stålmasse, der efter opvarmning er presset i den rette form. De fleste flasker, som for eksempel fra Faber, fremstilles af en valset stålplade, der trykkes til den form flasken skal have.
Efter formningen har din flaske gennemgået en speciel hærdeproces ved hjælp af opvarmning for at stoppe og forhindre rustdannelse i stålet. Heiser er en af de få fabrikanter, der udfører denne varmeproces. Udføres varmeprocessen ikke vil stålet forsætte sin naturlige nedbrydning efter formningen.
At din flaske er formet ud af en firkantet stålmasse og ikke en valset plade betyder, at der vil være forskel i materiale tykkelsen. Den er tykkere i bunden end i siderne. Dette ekstra materiale tykkelse giver en højere vægt end ved flasker, der er fremstillet af en plade. Til gengæld er flasken meget mere robust og modstandsdygtig over for rustdannelse ved eventuelle urenheder i luften. En anden fordel er, at du ikke skal benytte så meget bly.
Efter fremstilling er flasken varmegalvaniseret. Galvaniseringen udføres ikke af Heiser, men af et firma der har specialiseret sig i galvanisering. Alle flasker checkes af Heiser for at sikre at galvaniseringen opfylder de stillede minimumskrav. Er dette ikke tilfældet returneres alle flasker for ekstra galvanisering.

Når du køber din næste flaske, så check at det er en Heiser flaske.