Job forretning

Der er INGEN ledige stillinger og vi søger IKKE medarbejdere for nuværende

Dykkervejleder – Butiksassistent

Efter 6 år i Dykkercentret og København er jeg ( Jacob) ved at planlægge flytning til Fyn, der er nærmere Ærø, hvor jeg kommer fra. Jeg starter som souschef i en stor detailforretning den 1. oktober og ville meget gerne sætte dig ind i jobbet inden da..
Min tid i Dykkercentret har været rigtig god, præget af travle arbejdsdage, masser af arbejdsopgaver og ansvar.

Mit daglige job består i at hjælpe kunderne i butikken, pakke ordre fra e-dyk.dk, fylde varer op og sørge for at forretningen er indbydende og klar til en travl dag.
Det bedste ved jobbet i Dykkercentret er tilfredse kunder og de varierede arbejdsopgaver, der gør at ingen dage er ens. Du kommer til at indgå i et team af flinke medarbejdere, som med god humor i en travl hverdag nok skal hjælpe dig til at falde på plads.

Du kan ringe til mig og høre nærmere på telefon 3323 2662 hvor jeg normalt kan træffes i Dykkercentrets åbningstid.

Kvalifikationer: Salgsuddannet med salgserfaring fra specialforretning foretrækkes. God kendskab til brug af PC, Word, Internet Explorer samt eventuel kendskab til Frontpage, Pagemaker og Photoshop.
Du skal være i stand til at formulere dig godt på dansk både mundtligt og skriftligt, da en del af jobbet blandt andet indebærer opdatering af hjemmeside og E-handel.

Ansættelsesvilkår: Funktionær.

Løn: Efter aftale.

Arbejdstid: Vi arbejder efter en månedlig arbejdsplan, hvor der i videst muligt omfang tages hensyn til personlige ønsker om fridage. Maksimalt 975 timer over enhver 26 ugers periode – det vil sige 37½ timer om ugen i gennemsnit.

Bonus: Tillæg 60,- for hver dag du er i forretningen i Nørregade, som daglig leder. Normalt 10-15 dage per måned.

Overskudsdeling: Efter fordelingsnøgle ud fra udbetalt løn og det årlige overskud af Dykkercentrets samlede drift.

Personalegoder: Firmabeklædning. Gratis benyttelse af udstyr til dykning. Forhandlet udstyr til engros priser. Firmaaftale med rabatordning på rejser.

Har du spørgsmål så ring 33232662 og spørg efter Jacob eller René, send en mail dc@dykcen.dk eller skriv til Dykkercentret, Niels Ebbesens Vej 24-28, 1911 Frederiksberg C. mærket “Job-Forretning”.