html side

Der er INGEN ledige stillinger og vi søger IKKE medarbejdere for nuværende

Butiksassistent / Butikschef – Ingen ledig stilling

Dit daglige job består i at hjælpe kunderne i butikken, pakke ordre fra e-dyk.dk, fylde varer op og sørge for at forretningen er indbydende og klar til en travl dag. Du vil på sigt skulle overtage hele den daglige drift af detailforretningen.
Det bedste ved jobbet i Dykkercentret er tilfredse kunder og de varierede arbejdsopgaver, der gør at ingen dage er ens. Du kommer til at indgå i et team af flinke medarbejdere, som med god humor i en travl hverdag nok skal hjælpe dig til at falde på plads.

Kvalifikationer: Salgsuddannet med salgserfaring fra specialforretning foretrækkes. God kendskab til brug af PC, Word, Internet Explorer samt eventuel kendskab til Frontpage, Pagemaker og Photoshop.
Du skal være i stand til at formulere dig godt på dansk både mundtligt og skriftligt, da en del af jobbet blandt andet indebærer opdatering af hjemmeside og E-handel.

Ansættelsesvilkår: Funktionær.

Løn: Efter kvalifikationer.

Mulige tillæg: +100,- for de dage du er i forretningen, som daglig leder. +4500,- for opdatering og vedligehold af hjemmeside.

Arbejdstid: Fuld tid. Månedlig arbejdsplan, der planlægges, så der i videst muligt omfang tages hensyn til personlige ønsker om fridage.

Personalegoder: Firmabeklædning. Forhandlet udstyr til eget brug til indkøbspriser. Fri tone og kollegaer med godt humør.

Har du spørgsmål så ring 33232662 og spørg efter René, send en mail dc@dykcen.dk eller skriv til Dykkercentret, Niels Ebbesens Vej 24-28, 1911 Frederiksberg C. mærket “Job-Forretning”.