Forretninger København

DYKKERCENTRET   Frederiksberg
Adresse og åbningstider

DYKKERCENTRET
på Frederiksberg etableret 1987.
10 minutters gang fra Vesterport S-tog station, 5 minutter fra Metrostationen Forum og med god P-mulighed lige ud for butikken.
i Dykkercentret På Frederiksberg finder du alt udstyr til snorkling og dykning. Du går aldrig forgæves når du kommer på Frederiksberg.
Indrømmet – vi kan løbe tør for varer, men de fleste gange kan vi hjælpe dig med udstyr fra udlejningen, til vi får dit udstyr hjem. Vi fører ikke alle mærker, men til gengæld har vi komplette udvalg fra de leverandører vi har udvalgt.
Vi har valgt leverandører ud fra kvalitet og leveringssikkerhed. Med hensyn til kvaliteten er vi meget krævende, da vi selv dækker garantien det to år af din 3 års garanti – ingen leverandør yder nemlig mere end 1 års garanti.
Priserne er lave, fordi vi importerer direkte fra producenterne og på den måde undgår fordyrende mellemhandlere. I forretningen på Frederiksberg har vi alt udstyret til dykning i nordiske og tropiske farvande.
Der ud over er der selvfølgelig det største udvalg af snorkel udstyr (masker-snorkler- finner) i Danmark.
Se under udstyrs import, hvor du kan se alle vores leverandører. Klæd dig på til at holde varmen Intet andet sted finder du så stort udvalg af dragter til dykning i nordiske og tropiske farvande.

Vi lagerfører selvfølgelig alle modeller i alle størrelser plus i damestørrelser.

Børnedragterne finder du fra de mindste og op efter.

Så kan du komme frem af i vandet Udvalget af finner er stort, ikke kun til snorkling, men selvfølgelig også til dykning.

På Frederiksberg kan du få netop den finne, du har behov for lige fra børnefinner i str. 27 til hælremsfinner, der passer i selv de største tørdragter.

AAlt til dykning med flaske Du finder ikke større udvalg af instrumenter og regulatorer end i forretningen på Frederiksberg.

Direkte import af blandt andet Mero, Seac Sub, Scubapro, Uwatec samt SeaPro.
Du kan helt sikkert ikke finde et større udvalg af komplette produktlinier andre steder.

Stort udvalg i tilbhør Der er selvfølgelig også et stort udvalg i tilbehør.

Harpuner, knive, bøjer, vedligeholdelsesmidler, reservedele, tasker, veste – Kort alt til snorkling og dykning.

Udstyr til ferie og fritid – Kig ind i dag.

Læs om spændende og nyt udstyr
Se de sidste nyheder på www.dykcen.dk

Bliv GRATIS medlem af Dykkercentrets kundeklub

Køb din næste dykkertur eller dit udstyr direkte på edyk.dk