Force Fin Extra Force

Force Fin – Extra Force

Force Fin har i mere end 25 år koncentreret sig om at producere nogen af verdens bedste finner.
Hver eneste finne er individuelt håndproduceret i USA og fremstillet af specielle polyethane blandinger, der er modstandsdygtige over for ultraviolette strålinger, slidtage og kemikalier. Den høje kvalitet sikrer finnerne deres specielle egenskaber og ekstreme slidstyrke. Force Finner holder i årevis, selv om de bruges dagligt. Over hele verden benytter redningskorps og militære specialstyrke Force Fin på grund af deres egenskaber.
Extra Force er den scuba finne, der giver mest kraftfulde fremdrift. Fremdrift og effektivitet er maksimeret når vandet blive kanaliseret, koncentreret og accelereret bag ud af et langt aggressivt finneblad drevet af dine stærkeste sparkemuskler.
Extra Force er med Vortex Generators, der sikrer en stor vandhastighed. Placeringen af Vortex Generators er foretaget af Master Fin designer Bob Evans. Vortex Generators danner mikro vortex for at mindske turbulensen på finnens blad for der ved at øge vandets hastighed. Vortex generators reducerer den kraft, der skal bruges og forhindrer den potentielle risiko for vibrationer, som du finder i andre typer lange finner.
Extra Force anbefales til scuba dykning og fridykning. Med Comfort Instep kan finnen benyttes med bare fødder. Extra Force finnen har normalt 10% negativ opdrift. Med Comfort Instep har finnen neutral opdrift. Finnen leveres i ML, L, XL og XXL. For at sikre maksimal funktion til netop den form for dykning du foretager, leveres der forskellige typer vinger til Extra Force.
Dykkercentret importerer og lagerfører 4 forskellige typer finner fra Force Fin.
Extra Force er lagervare i sort med pris fra 1995,- inkl. 25% moms.

extra_force_top.jpg (17448 byte)  extra_force_front.jpg (18018 byte)  extra_force_fin.jpg (24842 byte)  force_wings.jpg (19155 byte)

Køb dit udstyr på edyk.dk
Find dit næste dyksted på Dykinfo
Retur til Pressemeddelelser
Se de sidste nyheder på dykcen.dk